Gå til sidens hovedinnhold

Stjerneblogger fronter Hennes & Mauritz

Moteblogger Sincerely Jules presenteres sesongens look for H&M.

(Vixen): Samarbeid med bloggere er i vinden, og nå har H&M også kastet seg på trenden.

Det svenske motehuset er allerede kjent for sin imponerende liste internasjonale gjestedesignere med navn som Karl Lagerfeld, Alexander Wang og nå sist det franske motehuset Balmain med kreativ direktør Olivier Rousteing i spissen. Nå er det stjernebloggeren Sincerly Jules som viser sesongens look for det svenske motehuset som en av deres Divided Girls.

LES OGSÅ:Se motekjendisene på første rad under H&M Studio-visning i Paris

Avslappet og glamorøs

Hun er kjent for sin avslappede, glamorøse og chice stil, noe som har gjort henne til en av verdens fremste motebloggere og gitt henne mer enn to millioner følgere på Instagram.

Julie Sariñana (29) grunnla bloggen Sincerely Jules i 2009 som et sted for å få uttrykk for sine tanker, inspirasjon, stil og en forkjærlighet for alt som er kult i tråd med mottoet Dream, Believe, Achieve.

I tillegg til bloggen har hun sitt eget klesmerke, og har vært omtalt på blant annet Glamour.com, Elle.com, E!News, Lucky Magazine og Teen Vogue, som skrev følgende om henne; «Som om det å delta på fancy eventer, posere for reklamekampanjer og blogge fra Fashion Week ikke holder henne opptatt nok som det er, designer Jules også quirky screenprint-t-skjorter med inspirerende mottoer som hennes eget Dream, Believe, Achieve».

LES OGSÅ: Slik har du aldri sett toppbloggerne før

- En drøm

Nå kan stjernebloggeren krysse av enda en ting på merittlisten som en av H&Ms Divided Girls denne sesongen.

- Å gjøre en fotoshoot med H&M var som en drøm som ble virkelighet. Det føltes så naturlig, forteller Sariñana.

LES OGSÅ: Hun er Frankrikes nye it-jente

En av sesongens største trender hos H&M denne sommeren er festivalstilen.

- Gjør det enkelt

Om den sier stjernebloggeren følgende;

- Jeg er fan av hele konseptet med festivallooken, og elsker hvordan man kan ta looken rett fra hverdagen og til å se så utrolig kul og boho-inspirert ut.

- Min favoritt denne sesongen er off-the-shoulder-blusen sammen med den avklipte shortsen. Det minner meg veldig om hva jeg ville hatt på meg i LA, forteller Sariñana, som har følgende tips til alle fashionistaer;

- Mitt beste motetips er å gjøre det enkelt. Det er lite som er mer tiltrekkende enn å se tilbakelent og avslappet ut.

LES OGSÅ: Se antrekken fra VIXEN Blog Awards 2014

Kommentarer til denne saken