Gå til sidens hovedinnhold

Økologisk høst fra H&M

Hennes & Mauritz fortsetter satsingen på klimabevisst denne høsten, og vi skal kle oss i økologisk og resirkulert.

(YEYE): Sesongen vitner om en økt klimabevissthet og kan være starten på andre bevisste valg av materialer i plaggene. Vi skal kle oss i økologisk bomull, ull, resirkulert ull og resirkulert polyester.

- Nå bruker vi økologisk bomull i alle avdelinger. Vi er stolte av å kunne imøtekomme den økte interessen fra våre kunder og samtidig bidra til å heve etterspørselen etter økologisk dyrket bomull. Klesplaggene som er laget av økologisk bomull, omfatter så vel moteklær som nye versjoner av plagg i basisgarderoben, sier designsjef Ann-Sofie Johansson i H&M i en pressemelding.

Les også
Slik lykkes du med vintage
Den nye hippietiden
Er du mann nok?

Klærne kommer til å henge i egne avdelinger i H&Ms butikker, og de vil bli merket med en egen hangtag.

Til henne
Til damer finner man topper, kjoler og bodysuits er enten ensfarget eller dekorert med kunstinspirerte naturmønstre. Det kommer også yttertøy og undertøy i de miljøvennlige materialene.

Til ham
I herreavdelingen er det først og fremst basisgarderoben som kommer i økologisk bomull, deriblant boksershortser, sokker og sjal samt T-skjorter i flere farger.

Divided
Til jentene finnes det T-skjorter i flere farger med eller uten trykk, en romantisk bluse og en vest i tillegg til dongerishorts og cargobukser. Til guttene finnes det T-skjorter med trykk eller striper, en hettegenser, en vest, en uniformsinspirert skjorte, en bestefarstrøye, en uniformsinspirert jakke samt kakibukser i forskjellige nyanser. Alt sammen er laget av økologisk bomull.

Siste fra Yeye: Gå til forsiden her

Kommentarer til denne saken