Gå til sidens hovedinnhold

Ha sex som Scarlett

Kjendisene lovpriser tantrisk sex.

(SIDE2): Scarlett Johansson og kjæresten Josh Hartnett samt Billie Piper er blant kjendisene som lovpriser de tantriske sexritualene.

- Tantra gjør sex til et spesielt rituale og gir deg en nærhet til partneren gjennom forlenget seksualakt, forteller tantra-ekspert og forfatter Suzie Hayman til The Sun.

Her er hennes råd:

- Kutt ut kjappisene. Tantrisk sex er om å gjøre øyeblikket lengst mulig, så ikke tenk på å skvise inn en kvikk hyrdestund mellom såpeoperaene.

- Tantriske ritualer er fantastiske til å bruke for å forberede kroppen på sex. Hensikten er å få hverandre til å føle seg verdsatt.

- Øyekontakt, sensuell massasje, dyp pusting, tenning av lys og å ta et bad sammen hjelper på å forlenge opphisselsen. Jo mer opphisset du er før sex, desto mer sannsynlig er det at du får bedre og flere orgasmer.

- De som praktiserer tantrisk sex tror at kroppen består av syv energisentre i mellomkjøttet, underlivet, magen, brystet, halsen, pannen og kronen på hodet. Når man blir seksuelt opphisset flyter energien rundt i disse sentrene, noe som forener hele kroppen i vellyst.

Reklame

Halv pris hos Ferner Jacobsen