Gå til sidens hovedinnhold

Hacket Hollywood-stjernes nettprofil

- Jeg må slutte å drikke, men jeg ønsker det ikke, sto det blant annet på stjernens egen MySpace-profil.

(SIDE2): Den amerikanske skuespilleren og komikeren Roseanne Barr har fått merke hvordan det er å ha utro ansatte. I ett døgn var profilen hennes på Myspace totalt underlagt kontrollen til den ansatte som hadde hacket seg inn, ifølge Barrs egen hjemmeside.

«Jeg må slutte å drikke, men jeg ønsker det ikke. Jeg er i Hawaii på stranden, full, og forsøker å gjemme meg fra mennesker som ønsker at jeg skal gjøre en ny serie som jeg antakelig kommer til å gjøre fordi jeg savner å jobbe», var en av beskjedene som var lagt inn på profilen, ifølge E! Online.

- Fikk sparken
På hjemmesiden blir det opplyst om at den utro tjeneren har fått sparken, og årsaken kan nok være ganske forståelig.

- Jeg beklager til den fornærmende bloggingen som har foregått der i natt. Jeg skriver kun på RoseanneWorld.com. Jeg beklager til alle på MySpace som har fått de fornærmende beskjedene. Saken er tatt hånd om, skriver Barr.

Slukte spøk
Barr viste litt humor da hun så la inn ett nytt innlegg der hun skriver at den som fikk sparken også stakk av med hennes private pornofilm, og at hun gir 25.000 dollar i dusør for den med mindre noen vil distribuere den, i så fall er hun villig til å inngå en handel.

Denne spøken ble imidlertid ikke tatt av alle. Den britiske supertabloiden The Sun slukte agn og søkke og publiserte en sak tirsdag med tittelen «Roseanne in Sex Tape Scandal».

Reklame

Nå kan du teste HBO Nordic, Viaplay og Paramount+ gratis