Gå til sidens hovedinnhold

- Hadde nyttårssex på plenen

Det rolige nabolaget i Åsane ble plutselig forvandlet til en krigssone da hundrevis av ungdommer invaderte gaten for å feste. Sjokkerte naboer fikk blant annet servert sex på plenen.

Midt i et vanvittig rabalder, der flere hundre ungdommer gikk amok i feiringen av inngangen til det nye året, kunne Kari-Mette Taylor se et opphetet par som ikke akkurat var proppfull av bluferdighet.

- En av gangene jeg torde å snike meg ut, satt en mindre kledd jente oppå en gutt midt i alt styret. For å si det slik: Jeg fikk ikke med meg alt, men de bevegelsene har jeg sett før, sier Taylor til Bergensavisen.

Plensexen skjedde mens andre i ungdomsgjengen tisset på trappene, havnet i flere slagsmål, spydde om hverandre, knuste glass og skjøt opp raketter i alle retninger. Nesten samtlige av nabolagets postkasser ble også sprengt nyttårsaften. Nabolaget måtte barrikadere seg i sine egne hjem mot ungdomsfesten i gaten. Beboer Bjørn Budal beskriver flokken som hovedsaklig mindreårige, og mener det bare er ren flaks at det ikke gikk helt galt, ettersom mange av beboerne i nabolaget er eldre mennesker.

Kommentarer til denne saken