(SIDE2): Syklisten Lance Armstrong har hatt stor suksess med sitt gule Livestrong-armbånd som selges til inntekt for utdanningsprogrammet «Wear Yellow Live Strong» som bidrar med støtte til kreftofre og forskning.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Armstrong lanserte sitt gule bånd i 2009, og på tampen av 2009 kom Ben Stiller med et tilsvarende Haiti-prosjekt som ikke har fått like stor oppmerksomhet.

Hans idé er nemlig Stillerstrong-pannebånd, og disse selger han til inntekt for dem som ble rammet av krisen på Haiti. Kampanjen har fått mye oppmerksomhet de siste dagene etter at Stiller pryder coveret av det amerikanske magasinet Angeleno og i et medfølgende intervju forteller om prosjektet.

Stiller er kjent for å være en svært morsom mann på film, og i beskrivelsen av prosjektet heter det:

«Stillerstrong, stjeler fantastiske ideer fra andre veldedige organisasjoner for å bygge skoler på Haiti.»

- Når du har på deg et pannebånd er det nesten som du er med i en klubb eller noe. Du kan ha på deg tre stykker samtidig i forskjellige farger. Eller du kan ha en på hodet og en over munnen, da ser du virkelig kul ut. Virkelig. Slå den du Lance baby, fleiper Stiller.

Side2 møtte Ben Stiller tidligere i vinter når han besøkte filmfestivalen i Berlin.

- Jeg føler meg ikke spesielt morsom, fortalte han til Side2 da.

Hele intervjuet med Stiller: Klikk her

En av de mange videoene som er sluppet om prosjektet ser du under. Her finner du de offisielle nettsidene for Stillerstrong.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

HTML EMBED