Gå til sidens hovedinnhold

Halle Berrys sexy mammastil

Halle Berry blir snart mor for første gang - se hennes kule stil de siste månedene!

(SIDE2): Halle Berry (41) eier den røde løperen når hun vinker og smiler til blitzregnet. Det endret seg definitivt ikke selv om hun ble gravid i fjor.

Se bildeserie av den vordende moren nederst i saken!

Trendy mamma
De siste månedene har Halle vært aktuell i flere filmer og det har betydd premierefester i både inn- og utland. Designfester og andre arrangement har den vakre 41-åringen også stilt opp på i kule klær som har fremhevet hennes lille kul på magen.

Graviditeten har ikke stoppet stjernen fra å skinne i design fra flere av verdens største motehus som Dolce & Gabbana, Roberto Cavalli og Versace. Kjolene har om mulig vært enda mer flatterende på den ellers så fullstendig perfekte kroppen hennes. Halle er regnet som en av verdens mest sexy kvinner, spesielt etter filmer som «Catwoman» og i rollen som Bond-pike i «Die Another Day».

Vil adoptere
Halle venter barn med den kanadiske modellen Gabriel Aubry, som hun har datet siden 2005. De to møttes på en fotoopptak for motehuset Versace og har vært sammen siden.

Filmstjernen vil gjerne adoptere barn som så mange av sine skuespillerkollegaer, men hennes første barn venter hun altså selv i løpet av kort tid. Hun skal også ha uttalt at hun vil ha barn nummer to så raskt som mulig etterpå.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!