(SIDE2): Skuespiller Halle Berry (44) har siden i fjor datet den franske skuespilleren og kvinnemagneten Olivier Martinez - som før det var sammen med australske sangfuglen Kylie Minogue (42).

Sistnevnte er for tiden ute på turné med sitt siste album, Aphrodite Live Tour - og hva er mer naturlig enn å ta med sin nye kjæreste for å se eksen opptre i halvgjennomsiktige, minimale og avslørende kostymer? Inkludert en kort-kort denimshorts, som den lille damen stolt kan vise fram. (For øvrig er alle klesplaggene designet av Dolce og Gabbana).

Bilder fra konserten kan du se nederst i artikkelen.

Bytter kjærester
Martinez så ikke noe galt i det i hvert fall, og tok med seg Halle på utendørskonserten i Hollywood Bowl i California denne helgen. Og hun på sin side så ut til å kose seg - i det minste holdt hun maska, og ga artisten stående applaus på slutten av konserten.

Martinez og Minogue var sammen i fire år - enkelte hevdet sågar at de planla å gifte seg. Kylie har også uttalt at kjæresten da var en enorm støtte i hennes kamp mot brystkreften, som i sin tid førte til at hun måtte avlyse sin pågående turné. Hennes Aphrodite-tur er den første etter at hun ble frisk.

Men i stedet for at de to ga hverandre sitt ja, tok forholdet slutt i 2007. Martinez møtte så Berry under innspillingen av «Dark Tide» i Sør-Afrika i 2010, og de to har siden vært et par.

Vanskelig brudd
Kylie på sin side har vært sammen med den ti år yngre spanske modellen Andres Velencoso Segura siden 2008. De flyttet nylig inn i en leilighet i London.

Berry var tidligere gift med kanadiske Gabriel Aubry. De var sammen i fire år fram til 2010, og har ett barn sammen.

Etter bruddet har Berry og Aubry vært gjennom en periode med offentlig krangling om hvem som skal ha ansvaret for datteren Nhala, og Martinez skal ha vært en god støtte for skuespillerinnen i denne tiden.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

4271