Gå til sidens hovedinnhold

Se Halles sexy reklame

Halle Berry stråler på nytt fotooppdrag. Se bildene her!

(SIDE2): I hvit bikini og kun en gjennomsiktig kjole poserer Halle Berry sexy på stranden i reklamekampanjen for hennes nye parfyme Halle by Halle Berry.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Flott figur
Den vakre skuespilleren, som blant annet er kjent for sin rolle som Bond-pike i filmen «Die Another Day», stråler som aldri før i den nye reklamekampanjen. De ferdige bildene har ikke kommet ut ennå, men bildene her er fotografier fra fotoshooten til parfymen.

Den lekre figuren kommer lett til syne under den lange gjennomsiktige lyse kjolen - og bildene avslører at hun er minst like flott som før hun fødte datteren Nahla Ariela Aubry for 20 måneder siden.

Mer sexy som mor
Halle Berry har tidligere uttalt at hun føler seg mer sexy som mor.

- Jeg liker kroppen min bedre etter at jeg ble mor. Jeg føler meg mer sexy fordi jeg har blitt mamma, sa Halle etter at hun ble kåret til verdens vakreste kvinne av magasinet Esquire tidligere i år.

42-åringen snakket i den forbindelse også om sexlivet etter 40.

- Du vet det de sier om at kvinner er ansvarlige for sine egne orgasmer? Det er sant, og i mitt tilfelle gir deg meg ansvaret for svært så gode orgasmer. De er mye bedre enn da jeg var 22, og jeg vil ikke la en mann kontrollere det. Ikke nå lenger. Nå får mannen heller lov å delta, uttalte hun.

Se de nye bildene av den populære skuespilleren her!

2623

Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?