(SIDE2:) - Flatland er en raus mann som ikke tar seg selv så høytidlig. Norge trenger flere som ham, sier Ørjan Burøe til Side2.

Det var under onsdagens «Waschera» på TV 2 at Frokostshow-gjengen på Radio1 med Ørjan Burøe i spissen sammen med Katarina Flatland bestemte seg for å lure pappa Hallvard. Katarina er programleder for «Waschera» på TV 2 hver ettermiddag.

Radio1 har i vår satt i gang sin gamle kjenning «Luringen», og både kjent og ukjent risikerer å bli ringt opp av radioshowet.

- Jeg liker å lure mennesker. Jeg har gjort det i mange år, sier Ørjan Burøe.

HØR Burøe trekke opp en rasende sunnmøring som har klaget på mobiltelefonen tre ganger her

HTML EMBED

HØR den håpløse kunden ringe strømleverandøren her

HTML EMBED

Men det er ikke bare vanlige folk som får Luringen på tråden. Også eks-ungkaren Stig Kjos måtte til pers da «Dagfinn Lyngbø» ringte og spurte om han kunne kle av seg i jenteselskapet til kona hans, Pernille Sørensen.

LES MER:Du Stig, kan du strippe for kona?

Og onsdag kom altså turen til Hallvard Flatland.

Med datteren Katarina på laget latet gjengen som om de hadde kapret frøken Flatland til å stille i undertøyet i FHM. Så ringer fotograf «Per Heimly» til den intetanende far for å få ham med på bildet. Det skal sies at Flatland i klare, men vennlige ordelag forteller datteren akkurat hva han mener om hennes påfunn, mens det både ropes om olje og Jan Thomas i bakgrunnen.

HØR FLATLAND FORSØKE Å SNAKKE DATTEREN TIL RETTE

HTML EMBED

Katarina Flatland spilte rollen med glans, men refset også mildt sin far da han gikk rett på limpinnen.

- Jeg skjønner jo ikke hvordan du kan tro noe sånt om meg, pappa, sier hun.