Gå til sidens hovedinnhold

Halo-drakt til salgs

Noen fans er litt mer ekstreme enn andre.

(Spillmagasinet): Kanadieren Troy Hurtubise er en dyktig oppfinner og stor «Halo»-fan. I løpet av de to siste årene har han brukt over $150,000 på å lage en kopi av drakten til Master Chief.

Hurtubise sin drakt tåler både kuler, bomber, slag og spark, og den er utstyrt med en rekke kjekke hjelpemidler. For eksempel har drakten en innebygd opptaksenhet, pepperspray og plass til kniver og pistoler.

Hjelmen er minst like barsk. Den bruker LED-lys for å dekke til visiret og skjule ansiktet fra utsiden, inneholder en liten maskin som renser lufta brukeren puster inn, og har en laserpeker som kan brukes til å sikte på folk som er langt unna.

Oppfinnerens opprinnelige plan var å selge drakta til militæret og/eller politiet. Dessverre ville ingen av dem ha den, så nå har Hurtubise lagt den ut på eBay. Der er det foreløpig høyeste budet på over $15,000, eller rundt 100 000 kr.

Troy sender deg drakta uansett hvor i verden du måtte bo, så hvis du vil være kongen på neste års Haloween-fest vet du nå hva du må ha.

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka