Gå til sidens hovedinnhold

Vant drømmekveld på Spill.no

Nils Petter Brekke (17) og Ole Martin Odland (17) innviet Microsofts splitter nye spillrom.

(Spillmagasinet): I forbindelse med utgivelsen av strategispillet «Halo Wars» til Xbox 360 har Spillmagasinet de siste ukene holdt en konkurranse hvor to personer kunne vinne spillet, en Xbox 360 og spillkveld hos Microsoft.

Med tekst og videoer stakk Nils Petter Brekke (17) fra Arendal av med seieren, og i sludd, minusgrader og et nonchalant forhold til skolens fraværsprotokoll troppet han og kameraten Ole Martin Odland opp på Lysaker i Oslo torsdag ettermiddag. Kvelden var satt av til en eksklusiv forhåndstest av «Halo Wars».

- Awesome!

Etter en omvisning i Microsofts lokaler var det på tide å sette seg ned foran flatskjermene med strategispill. Microsoft stilte opp med et splitter nytt spillrom, snop, pizza og brus, men det var ikke mye de to spillerne fikk med seg etter at kontrollen var godt plassert i hånda.

- Hva synes dere om spillet, da?

- Awesome. Det beste strategispillet på konsoll, svarer Nils Petter, som tidligere har spilt «End War» og «Battle of Middle Earth».

- Frameraten blir litt lav i store slag, men helt klart verdt pengene. Veldig kult at spillet endrer mellom dag og natt når du spiller, tilføyer kameraten Martin Odland.

Gruset Microsofts husnerd

Demoen til «Halo Wars» har vært tilgjengelig på Xbox Live en liten stund og kameratene var allerede god vant med kontrollsystemet.

Faktisk så godt vant at da guttene utfordret Microsofts Ole Torsvik til kamp var det ikke lett å få han ned i sofaen. Torsvik er selv ihuga gamer, har drevet egen Xbox-side og dessuten spilt gjennom hele historiedelen i «Halo Wars».

- Kan vi si at Ole Martin vant? spør Torsvik etter en liten stund. Basen hans er fullstendig omringet av Covenants styrker.

Men god sportsånd er påkrevet også blant gamere og Torsvik slipper ikke unna før «You are defeated» lyser på skjermen, raskt etterfulgt av «You are victorious» på naboskjermen.

Drømmekveld

Det to vennene hadde en firetimers busstur bak seg og nye fire timer ventet hjem igjen. Men det bekymret ikke arendalittene spesielt.

- Definitivt verdt det. Nå gleder jeg med til å komme hjem å spille historiedelen, sier Nils Petter.

Spillmagasinets anmeldelse av «Halo Wars» publiseres i dag klokken 15.00.

Her kan du se Nils «VanCorny» Petter sin vinnervideo fra konkurransen:

HTML EMBED

På forsiden av Spillmagasinet finner du flere saker om spill.

Reklame

Her kan du levere Eurojackpot

Kommentarer til denne saken