(SIDE2): - Akkurat nå har jeg en hipp hurrafølelse, stråler stylist og interiørekspert Halvor Bakke, i det Side2 møter han.

- Jeg er bare glad nå, men jeg hadde nok vært mer nervøs dersom jeg ikke visste at alt er utsolgt allerede, fortsetter han, før han forteller at det er kjøpt opp nye varer.

Duftlys
Under slagordet «Et hjem uten duftlys er ikke et møblert hjem» lanserte Halvor Bakke nemlig sin interiørkolleksjon onsdag. Kolleksjonen består av både lykter, pledd, skåler, sengeteppe og - selvsagt - duftlys.

- Jeg er jo blitt litt kjent for disse duftlysene, smiler mannen som for de fleste er kjent fra flere TV-serier, blant annet «Homsepatruljen» og i oppussingsprogrammet «Norges Styggeste Rom» sammen med Kathrine Sørland.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden her!

- Jeg har aldri snakket om å designe før, men jeg ble spurt av Lama om jeg ville designe for dem. Jeg ble med dem til India, der jeg fulgte prosessen og fikk se hvordan produksjonen foregår.

Kan trend
Og tydeligvis er det interesse for hva Bakke har laget. På visningen dukket det opp mange, og gratulasjonene satt løst. Blant dem som fant veien, var blomstersjefen selv, Finn Schøll.

- Jeg kan jo ikke ha en slik jobb jeg har, uten å følge trendene. Og dersom Halvor sier at noe er trendy, ja så er det det, sier Schøll til Side2.

Stamt design
Inspirasjonen bak designet har han dog hentet annet sted fra.

- Ideene er fra eget hode, der foregår det mye rart, ler Halvor, og forteller at han ville ha et rent, stramt og maskulint design, samtidig som det skal være gjenstander som har en funksjon.

- Jeg har laget ting jeg liker selv - og som jeg har savnet. For eksempel sjampanjekjøleren. Og jeg har laget en boks som er ment å samle alle fjernkontroller man har - de ligger jo bare å slenger uansett.

Les også: Den nye interiørtrenden

Bøffelhorn
Materialbruken er heller ikke helt tradisjonell. Bakke har tatt i bruk tre og stål, men også noe så uvanlig som bøffelhorn.

- I India spiser man ikke kukjøtt, men ellers bruker de alt av dyret. Det er et fint materiale, og jeg liker å jobbe med kontraster. Eksempelvis er skålene av tre og stål, sengeteppene av bomull og fløyel.

Og for de som ikke har fått nok av Bakke på TV, så kan vi røpe at han blir å se mer på skjermen fremover. For tiden arbeider han sammen med nevnte Sørland om et nytt konsept, som skal sendes på TV3.

2303