Gå til sidens hovedinnhold

- Han skreik som en liten unge

SKAGERAK ARENA (vif.no): Selv om han var glad for tre poeng mot Odd Grenland, var også Daniel Fredheim Holm skuffet over å få det røde kortet mot slutten. Her er hans versjon av hva som skjedde i klammeriet med Espen Ruud.

Fredheim Holm hadde et gult fra tidligere i andre omgang, etter å ha taklet en Odd-spiller litt vel hardt midt på banen.

- Det første gule er det ingenting å si på, det var helt greit, sier han til vif.no etter kampen.

På overtid skjedde det som vil holde Fredheim Holm ute av hjemmekampen mot Lillestrøm neste søndag. Fredheim Holm kom i klammeri med Odd-kaptein Espen Ruud.

- Vi triller litt ball i laget, og det frustrerer nok Odd-spillerne litt. Jeg slår til Jalland og får Ruud i ryggen. Deretter løper han forbi meg og sparker meg i leggen, og da tenner jeg litt til.

- Jeg gir han en pekefinger, og sier i klare ordelag og slenger litt med leppa om at det der gjør han ikke igjen. Da gjør Ruud en bevegelse med hodet og gjør alt for å treffe fingeren min. Når han blir truffet skriker han som en liten unge og får dommerens oppmerksomhet, som gir meg mitt andre gule kort, som jeg ikke skjønner noe av.

Om Vålerenga skal legge inn protest på kortet ville ingen i den sportslige ledelsen si noe om etter kampen, men det ble gitt inntrykk av at man er usikre på om en slik protest i såfall ville bli tatt til følge. Fredheim Holm var rett etter kampen også usikker på om han synes det var veien å gå.

Aabrekk forundret
Fredheim Holms sjef, Harald Aabrekk, var også sterkt uenig i det gule kortet.

- Jeg kan ikke skjønne at dommeren gir gult kort der. Vi hadde en situasjon ved benken vår like før, som vi løste der og da, og da ble det ingen kort. At han så like etter skal gi kort for det tullet som skjedde mellom Daniel og Ruud er jeg helt uenig i, sier Aabrekk om situasjonen.


Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot