(SIDE2): Lørdag var det kjendispremiere på «Hannah Montana - The Movie», og store og små hadde funnet fram veien til Sandvika kino for å få med seg Disneys store stjerne på lerretet.

Blant de mange fremmøtte var Tone Damli Aaberge, som hadde med Andrea Eriksen, datteren til musikkprodusent David Eriksen, og to av hennes venninner.

Siste nytt? Sjekk hva som er på fronten av Side2 akkurat nå!

- Vi skal kjøpe godteri og sitte og kose oss og se på film, sier Tone til tv2.no.

- Min film
Tone var ikke den eneste kjendisen som hadde tatt turen i finværet. Også Pia Haraldsen var å se på den røde løperen, som er Norges lengste m, ed sine 40 meter.

- Dette er veldig hyggelig. Det er masse søte små barn, jeg skulle nesten tro det var min film, sier Pia, omringet av unge autografjegere.

Også Christine Koht hadde bestemt seg for å se filmen, og kom sammen med sin niese og hennes venninner, mens TV-kjendis Hedda Kise og fotballens Jan Åge Fjørtoft hadde med døtrene sine.

Disney-suksess
Hannah Montana - eller Miley Cyrus som hun heter - er kjent fra TV-serien med samme navn, der hun blant annet spiller mot sin egen far, countrymusikeren Billy Ray Cyrus. Serien går på Disney Channel og handler om jenta Miley Stewart som lever et dobbeltliv. Hun lever et ganske vanlig liv som tenåringsjente om dagen, men skifter så identitet ved hjelp av en parykk til hennes alter ego, rockestjernen og kjendisen Hannah Montana.

I filmen «Hannah Montana - The Movie», som kommer på norske kinoer fredag 1. mai, strever Miley Stewart med å kombinere skole, venner og sin hemmelige popstjerne identitet. Hannah Montanas økende popularitet kommer ut av kontroll og truer med å ta over livet hennes.

Dermed tar faren henne med hjem til Crowley Corners i Tennessee for at hun ikke skal glemme virkeligheten. Her oppdager Miley hva som virkelig er viktig i livet.

1894