Gå til sidens hovedinnhold

- Foreldre må våge å ta hardt i barna sine

Kjendisforfatter mener norske mødre er for snille mot barna.

(SIDE2): Religionshistoriker og forfatter Hanne Nabintu Herland (45) er ikke redd for å si hva hun mener og har ved flere anledninger høstet oppmerksomhet for sine mer eller mindre kontroversielle uttalelser.

I et intervju med bladet Henne snakker 45-åringen ut om hva hun mener om norske mødre og måten de oppdrar barna sine på, og hun legger lite imellom når hun sier sin mening om norske barn.

- Norske mødre er så snille og milde. Skjønner de ikke at de oppdrar en gjeng med monstre? Uoppdragne unger som ingen liker? De er terrorister! sier Herland til Henne ifølge Seher.no.

- Får fnatt
Videre sier hun at hun synes det er viktig å være en autoritetsperson i barnas liv.

- Foreldre må våge å ta hardt i barna sine. Ikke slå, det er ikke nødvendig. Men man må våge å være en autoritetsperson. Jeg får fnatt av alle de milde og snille mødrene i Norge som ikke tør sette sine barn på plass. Og så ser de seg usikkert omkring fordi de forstår at ingen liker barna deres, sier hun til kvinnemagasinet.

Herland er gift for andre gang og selv har to barn mener også at norske kvinner fokuserer mer på oppvasken enn seksuallivet med mannen og mener dette er årsaken til at mange skiller seg.

- Kriminelle utlendinger er usiviliserte
Forfatterens nye bok «Respekt» fikk mye oppmerksomhet da den ble sluppet tidlgiere år, blant annet fordi hun tar et oppgjør med «multikulturalismen» som vil sidestille alle kulturer i Norge.

- Kriminelle utlendinger er usiviliserte. De utnytter det norske samfunnet, voldtar unge jenter og skaper angst hos mange unge menn. Dette må vi snakke langt mer åpent om. Å ikke behandle alle likeverdig, betyr at innvandrere får slippe unna med holdninger og væremåter vi aldri hadde akseptert av nordmenn. Slik kan vi ikke ha det, sa Herland til Nettavisen den gang.

Kommentarer til denne saken