(SIDE2): Tradisjon tro skal Side2-leserne nok en gang kåret årets best kledte.

Først ut er kvinnene.

Årets best kledte kvinne 2009

Mange kandidater
Den gode nyheten er at det var svært mange norske kjendiskvinner som stilte velkledt opp på den røde løperen i 2010. Det var derfor mange kandidater å velge mellom.

Faktisk var det så vanskelig å plukke ut kun ti kandidater at vi bestemte oss for å la Side2 leseren plukke blant et større utvalg - og hele 14 kvinnelige kandidater er i år nominert.

Avstemningen er avsluttet!

Les resultatet her:Denne dama har best stil

DE NOMINERTE ER:

Hanneli Mustaparta
Den norske motebloggeren og modellen Hanneli Mustaparta har lenge blitt hyllet for sin unike stil, både her hjemme i Norge og ellers i verden.

Les også:Norges ukronede motedronning

Det siste året har det skjedd spesielt mye rundt Mustaparta. Under moteuken i New York, i september, ledet hun blant annet CBS sin direktesendte weboverføring av tidenes største motevisning sammen med den anerkjente Vogue-redaktøren Andre Leon Talley.

Foruten å jobbe for Vogue.com, blogger Mustaparta om gatemoten i New York, og hun blir ansett som en svært kunnskapsrik person når det kommer til mote og trender.

Les bloggen til Mustaparta her.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Haddy N'jie
Vakre Haddy N`ije gjorde god figur da hun sammen med Erik Solbakken og Nadia Hasnaoui ledet Eurovision finalen i 2010.

Også stilmessig utpeker hun seg og hun har blitt observert i den ene lekre kreasjonen etter den andre, flere av de signert norske designere. Det skal nevnes at N`ije både er sangerinne, låtskriver, forfatter og journalist.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Maya Vik
Rockejenta Maya Vik har en gjennomført stil som både er trendy og unik. Montée-bassisten får ofte ros for hvordan hun kler seg, og stiller ofte i vintageplagg på den røde løperen.

Foruten å spille musikk i NRK-programmet «Storbynatt» holder Montée på med innspillingen av sine nye plate, som kommer ut i mars neste år.

Les Maya Vik sin blogg her.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Mariann Thomassen
Stilen til Mariann Thomassen kan beskrives som både eksentrisk og kreativ. Den fargesprakende jenta presser grensene både når det kommer til det å kle seg vågalt, og det å kle seg spesielt.

Måten hun kombinerer plaggene sine på gjør at hun skiller seg ut i mengden, men det uten at det blir altfor teatralsk.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Marion Ravn
Sangfuglen Marion ravn kler seg rocka og sexy. Hun har en forkjærlighet for norsk design og dukker ofte opp i antrekk signert ulike norske designere når hun figurerer på den røde løperen.

Ravn har gjort god figur i TV2-programmet «X Factor» hvor hun har stilt i alt fra H&M-kjoler til dyre designplagg.

Les Marion Ravn sin blogg her.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Charlotte Thorstvedt
Vintagedronningen Charlotte Thorstvedt stiller alltid velkledt på den røde løperen.

Denne jenta vet hvordan man skal sette sammen et antrekk, og syr gjerne om gamle vintageplagg før hun stiller opp til fotografering. Stilen er som mange andre av de nominerte - unik og rocka.

Les Charlotte Thorstvedt sin blogg her.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Celina Midelfart
Kosmetikkdronningen Celina Midelfart har en elegant og eksklusiv stil.

Selv når hun kler seg i trange jeans og t-skjorte fremstår hun som sofistikert. Mye av dette kommer selvfølgelig av Midelfarts utstråling, samt måten hun bærer seg fram på, men det er ingen tvil om at denne kvinnen vet hvordan hun skal kle seg.

Midelfart ble kåret til årets best kledte av Side2-leserne i 2009.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Anne Rimmen
Anne Rimmen havner ofte høyt opp på Mest Sexy-listene, og det med god grunn.

Foruten å være blendende vakker kler hun seg ofte i tettsittende klær som fremhever hennes aller beste sider. Stile hennes ofte minimalistisk, men med et ultrafeminint preg.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Kronprinsesse Mette-Marit
Vår egen Mette-Marit blir hyllet som hele verdens moteprinsesse, og får ofte ros for sin gjennomførte og glamorøse antrekk.

Hun stiller i den ene lekre kjolen etter den andre, og selv når hun er ute å leker med barna er stilen hennes upåklagelig. Foruten å ha en imponerende skosamling er hun alltid like treffsikker med valg av accessoarer.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Lise Karlsens
Her har du en skikkelig rockejente.

Hun blir ofte observert i sort fra topp til tå, gjerne med røde detaljer i form av en veske eller røde lepper. Karlsens klarer det få lylles med - nemlig å se til fingerspissende trendy og gjennomført ut uten de altfor store anstrengelsene.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Camilla Abry
Designeren Camilla Abry (28) er kanskje mest kjent som Moods of Norway-gründer Peder Børresens bedre halvdel.

Hun stiller ofte opp på den røde løperen sammen med sin kjære, og hun er alltid like velkledt og trendy. Hun har en litt rocka stil, men stiller også gjerne i feminine plagg.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Tone Damli Aaberge
Tone Damli Aaberge fortsetter å utvikle sin stil, og den blir etter Side2s mening bare bedre og bedre.

Den vakre sangfuglen kler tøffe, korte kjoler like godt som lange glamorøse kreasjoner, og lykkes stort sett å kle seg både stilfullt og trendy.

Les Tone Damli Aaberge sin blogg her.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Gunhild Stordalen
Gunhild Stordalen måtte tåle mye kritikk da hun stilte i en utradisjonell italienskdesignet brudekreasjon da hun sa ja til sin Petter.

At hun hadde valgt en kjole som viste mye ben kom ikke akkurat som noen overraskelse, for fru Stordalen blir som oftest avbildet med kjoler av den trange og korte sorten når hun figurerer på den røde løperen.

Hun er allikevel alltid gjennomført i stilen, og kvalifiserer seg derfor til nominasjon.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Jenny Skavlan
Vakre Jenny Skavlan er både designer og skuespiller. For andre gang på rad lanserte hun sin egen kolleksjon sammen med butikkjeden Bik Bok, og høstet gode kritikker.

Skavlan stiller like gjerne i romantiske plagg med feminint preg, som rocka antrekk med stramme silhuetter.

Les Jenny Skavlan sin blogg her.

(artikkelen fortsetter under bildet)