(SIDE2): Kings of Leon har irritert på seg både fans og andre artister tidligere, og denne gang er det storebror Hanson som er ute og sier hvor skapet burde stå.

– Jeg har problemer meg musikere som oppfører seg som kødder, det gjør meg rasende. Dersom man faktisk lever av å lage musikk, så burde man klype seg selv i armen hver dag, for det forsvinner dersom du ikke elsker å gjøre det og folk vil til slutt bli lei det, sier Isaac Hanson, etter at Kings of Leons frontmann Caleb Followill stormet av scenen under en konsert i Dallas for to uker siden, angivelig fordi han var dehydrert og varm.

Followill har siden fått diagnosen utbrenthet og problemer med vokalen.

– Problemer innad
Men sannheten kan ifølge bandkollega og broren Jared, være en helt annen. Han twitret nemlig senere om hendelsen med disse ordene;

– Dallas, jeg kan bare ikke få sagt hvor lei meg jeg er. Det er intern sykdom og problemer som må tas hånd om. Jeg har ikke ord. jeg elsker våre fans så mye og jeg vet dere ikke er dumme. Jeg kan ikke lyve. Det er problemer innad i bandet som er større enn ikke å drikke nok Gatorade

Som Oasis
Hanson fortsetter med å sammenligne Nashville- bandet med Oasis.

– De (Oasis, red.anm.) opplevde det samme, og det ødela dem til slutt, det gjorde det vanskelig for folk å ha det moro på konsertene deres. Folk bekymret seg for om Noel ville bli forbanna og forlate scenen.

Hanson er for tiden på veien sammen med sine yngre brødre, på turné med deres nye skive Shout it Out.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!