Gå til sidens hovedinnhold

Har du sett denne mannen?

Skal ha ranet to kiosker på to dager.

(iOslo.no) Oslo politidistrikt går ut og etterlyser opplysninger om denne mannen, som her truer en ansatt på Deli de Luca i Vogts gate på Torshov med et våpen.

Politiet har sendt ut følgende pressemelding:

«Mandag 27. april, ca. klokken 11:50 ble Deli De Luca i Vogtsgate 45 ranet. Gjerningsmannen kom inn, rettet et våpen mot den ansatte og sa han skulle ha penger og sigaretter. Han var inne i lokalet i ganske nøyaktig ett minutt før han gikk rolig ut og bortover Torshovgata, trolig forbi Lilleborg skole.

Den ansatte som ble truet beskriver gjerningsmann som en mann, ca. 170 cm, 25 til 30 år, ”norsk” utseende, blek hud, ubarbert, blå øyne, snakket norsk.

Onsdag 29. april, ca. klokken 03:45 ble 7-Eleven i Vogtsgate 52 ranet, høyst sannsynlig av samme person som ranet Deli De Luca. Gjerningsmannen var likt kledd og hadde samme modus som i ranet på Deli De Luca.

Den ansatte som ble truet beskriver gjerningsmannen som en mann: 175 til 180 cm høy, 30 til 35 år, slank kroppsbygning, utenlandsk opprinnelse, var i ført mørke jeans og blå allværsjakke med hette over hodet. Han skal ha snakket gebrokkent norsk.

Oslo politidistrikt ønsker å komme i kontakt med personer som kan gjenkjenne gjerningsmannen, eventuelt som var i området og kan ha sett hvor han ble av.

Det er ikke umulig at gjerningsmannen bor i området Torshov og kan bevege seg i dette området. Om gjerningsmannen blir observert av publikum ber politiet om å bli varslet umiddelbart. Det ble truet med våpen under begge ranene og gjerningsmannen kan være bevæpnet.

Informasjon kan gis til Oslo politidistrikt, telefon 02800 eventuelt 22669050.»

Les flere nyheter fra iOslo.no.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar