Gå til sidens hovedinnhold

Har du sjekket Chickipedia?

Wikipedia har fått nok en oppfølger. To norske jenter har fått plass i Chickipedia.

(iOslo.no) For bare et par dager siden lanserte nettstedet Break.com, som er en YouTube-lignende side, et nytt nettsted. I ren Wikipedia-ånd er nå Chickipedia ute på verdensveven. Et helt leksikon om verdens peneste damer.

Som Wikipedia er Chickipedia brukerstyrt, altså av brukerne - for brukerne.

Alle Hollywood-celebritetene er selvfølgelig behørig registrert i babe-leksikonet, men det er ikke bare utenlandske stjerner som har fått plass. Også pene norske jenter har fått plass i leksikonet. Ikke overraskende har en Lene Alexandra-fan allerede lagt inn hennes historie og bilder på Chickipedia. Men også den mer ukjente skuespilleren Natassia Malthe har fått sin egen side.

- Du burde vite hvem hun er utelukkende på grunn av hennes fyldige lepper, skriver forfatteren om Malthe, og påpeker at leppene er på linje med Angelina Jolies.

På profilen hennes kan man søke på kvinner med samme mål som Natassia, og flere kvinner dukker opp i søkeresultatet.

Det er ikke like mange som deler målene til Lene Alexandra. Foreløpig er det bare en, den amerikanske wrestleren Ashley Massaro, også kjent som «The Dirty Diva». I artikkelen om den norske skjønnheten er blant annet den påståtte seksuelle samkvemmet mellom Aylar Lie, Lene Alexandra og Robbie Williams behørig registrert

Lene Alexandra står oppført som sanger og modell, uten hobbyer og med det blonde håret og puppene som det mest tiltrekkende ved henne.

Foreløpig er det lagt ut 1113 artikler om, og 3982 bilder av, forskjellige, kjente og vakre kvinner. Akkurat nå er det Angelina Jolie som preger forsiden i en hvit kjole med stor utringning. Sannsynligvis er brukerne fornøyde med akkurat det.

Les flere nyheter fra iOslo.no.

Reklame

Ny Pyton-bok: Dette er Tommy Sydsæters favoritthistorier med Rhesus Minus