Gå til sidens hovedinnhold

Hvorfor elsker menn one night stands...

...mer enn kvinner? Dette og andre presserende spørsmål gir Harald Eia deg svar på.

(SIDE2:) Til våren kommer boka hvor den populære komikeren Harald Eia snur opp ned på etablerte sannheter. Boka er basert på TV-programmet «Hjernevask», serien som har skapt debatt allerede lenge før den er blitt vist på skjermen.

Mer fra Side2. no: Sjekk forsiden nå

Vil bli mer seriøs
I boken satser Eia på å gi deg kunnskaper på nye felter. Sammen med medforfatter Ole-Martin Ihle har Eia blant annet funnet svar på spørsmål som:

«Hvorfor liker menn one-night stands bedre enn kvinner?» og «Er homofile mer feminine enn andre menn?»

I boka «Født sånn eller blitt sånn?», basert på TV-programmet, har Eia intervjuet verdens fremste eksperter om temaer som kjønn, vold, arv og miljø. Deres innsikt skal vise seg å stå i sterk kontrast til etablerte sannheter i Norge. Den profilerte komikeren er utdannet sosiolog, og nå ønsker han å overbevise som seriøst forskningsjournalist.

Harald Eia er ikke redd for å og det er ingen grunn til å ikke tro at denne boka også kommer til å fremkalle uenighet og få mye oppmerksomhet. Resultat kommer i april, og boka «Født sånn eller blitt sånn» er lærerik, provoserende og underholdende.

Biografi og GP-bok
Flere bokfristelser som lanseres våren 2010 er:

Thomas Havro Hansen – «Sponheim»: Den frittalende politikeren Lars Sponheim forteller selv historien om sine dramatiske tiår i norsk politikk.

John Irving – «Siste natt i Twisted River»: Forfatterens første roman siden 2005, og her fanges man inn i plutselige drap, førerende far-sønn-forhold, ganske mye god sex og ganske mye god mat. Bestselger i USA og 600 sider leselykke.

Per Sundnes – «Melodi Grand Prix – Quizbok»: Dette er spørreboken for alle som er opptatt av TV-programmet som er både elsket og hatet.

Harald Skjønsberg – «Historier om krigen»: Spennende faktabok for barn og ungdom om hva som skjedde i Norge under krigen. Her finner man 13 portretter av mennesker som opplevde krigen på forskjellige måter.

Kari Tinnen og Siri Dokken – «Ulla hit og dit»: En optimistisk barnebok som skildrer tema skilsmisse på en varm og humoristisk måte.

Fredrik Paulùn, Kristina Andersson og Martin Brunnberg – «Isodietten»: Dette er den heteste nyheten innen diettuniverset. Boka gir deg et komplett 8-ukers program med menyer og oppskrifter. Med isodietten kan man gå ned i vekt uten å være sulten.

Kommentarer til denne saken