Gå til sidens hovedinnhold

Hareide glemte Fredheim Holm

VALLHALL (vif.no): En spiller ble uteglemt da Åge Hareide presenterte landslagstroppen foran EM-kampene mot Malta og Ungarn, nemlig Daniel Fredheim Holm fra Vålerenga.

- Daniel var en av de første spillerne jeg satte ned på blokka foran disse kampene, så dette bare beklager jeg, sa landslagssjefen da tabben ble oppdaget.
Han var raskt ute med å skylde på en navnløs sekretær som skulle ha glemt å få med seg Daniel Fredheim Holm på lista over de uttatte spillerne.

- Vi snakket om at denne troppen ville inneholde to "Danieler", sa Hareide, da han skulle rette opp den noe pinlige forglemmelsen. Dermed ble 22 til 23 spillere i troppen. To keepere og 21 utespillere.

Ute av verden
Nå er tabben ute av verden, og Daniel er klar for å møte sammen med de andre uttatte spillerne.

Vålerenga har satt rekord i moderne tid med fire spillere i troppen. Daniel får nemlig med seg klubbkameratene Kjetil Wæhler, Christian Grindheim og Jarl André Storbæk når de møtes på SAS-hotellet til forberedelsene etter pinse.
Kjetil Wæhler har fått tillit igjen etter en rekke sterke klubbkamper. Han var skadet og kunne ikke delta sist han ble tatt ut.

Ronny uaktuell
Mange hadde også trodd at Ronny Johnsen kunne bli tatt ut, men en skade som har satt han utenfor klubbkampene i det siste gjorde at han ikke ble et alternativ foran disse to kampene.
Johnsen har imponert Hareide og han har ikke er avvisende til tanken om å bruke han på landslaget igjen.

Så får vi se hvor mange VIF-spillere som kommer seg med i start-elleveren tilslutt. Jarl André Storbæk er vel den som på papiret er nærmest akkurat nå.

Kampene spilles på Ullevaal stadion den 2. og 6.juni.

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen