Gå til sidens hovedinnhold

- Hårreisende godt

Hårreisende godt fra RiksTV under Stella.

RiksTV gjorde rent bord under årets Stella. Den unge TV-distributøren fikk to av de gjeveste prisene under fredagens stjerneutdeling for sin reklamekampanje «Riks-TV – enkleste vei til antennesveis».

Les også: fikk hedersprisen.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Det er en kampanje som også har vist seg svært lønnsom.

- Hårreisende godt
- Gjennom en god strategi, et tydelig løfte, original og kreativ reklame har årets vinner klart å skape betydelige resultater i et konkurranseintensivt marked. Juryen er ikke i tvil om at reklamen har vært avgjørende for bedriftens suksess. Årets vinner har brukt mye penger på reklame. Casen demonstrerer i midlertidig gode regnestykker - svært gode til reklamebransjen å være - at det har vært svært lønnsomt. For hver krone investert, har man fått fem kroner tilbake i omsetning, leste Trygve Hegnar fra juryens begrunnelse.

- I disse dager er dette hårreisende godt og kan bidra til å gi noen hver antennesveis, avsluttet Hegnar før han overrakte Bates United og RiksTV «Businessprisen».

- Et utrolig år
Bare minuttene etter måtte de to selskapene igjen entre scenen for mer heder og ære. Da for å hente prisen som henger i høyest, «4 stjerner» og «Grand Prix», som ble overrakt til toner fra a-has «The Sun Always Shine On TV».

- Det har vært et utrolig år. For et år siden så var det ingen som viste hva vi var. Nå er det veldig mange som gjør det og har tatt et - som vi sier - riktig valg. Vi har et år igjen før vi er helt ferdige med denne fasen. Vi krummer nakken, men tar med oss dette på veien, sa markedsdirektør i RiksTV, Lars Bratsberg, og avsluttet med igjen å takke Bates.

Byrå: Bates United
Oppdragsgiver: Riks TV
Ansv. hos kunde: Lars Bratsberg
Mediebyrå: PHD, Lotte Frost, Linn Hoppestad Fjeld, Severin B. Hanssen, Håkon Lind og Jonas Buskop.
Hovedforfatter: Carl Bækken
Team: Thorbjørn Naug, Ola Øverlid, Tor Anton Bjørge, Pål Trælvik og Carl Bækken.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen

Kommentarer til denne saken