Gå til sidens hovedinnhold

Hermine skapte kaos i London

Emma Watson og Potter-skuespillerne gjennomgikk en heftig natt på Picadilly Circus i London. Se bildene fra innspillingen.

(SIDE2:) Mens den sjette filmen, «Harry Potter og Halvblodsprinsen» er på full fart mot norske kinoer, er Daniel Radcliffe, Emma Watson og Rupert Grint i full gang med den sjuende og siste filmen «The Deathly Hallows».

Deles i to
Filmen skal deles i to - og settes opp med måneders mellomrom.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Scenen de spilte inn denne uken på Picadilly Circus i London er en scene nesten helt i begynnelsen av den siste Potter-boka. Og folk stimlet sammen for å se.

Angripes
Da de farlige Dødseterne finner at familien Wiltersen eller Weasley avholder bryllup, går de til angrep og Harry, Ronny og Hermine flykter ut i Londons gater i finstasen. På en kafé oppfatter de imidlertid at de blir forfulgt.

- Vi skal holde på i 14 måneder. Det er mye lengre og intenst enn vi har gjort før, fortalte Rupert Grint til Side2 da vi møtte ham under filmfestivalen i Berlin. Der var han for tenåringsfilmen «Cherrybomb».

Les hele intervjuet: - Du kan si det ble mer intimt

Mens Radcliffe runder 20 til sommeren, fylte nettopp Watson 19 år. Rupert Grint er eldst og vil være 22 når innspillingen av den siste gigantfilmen er ferdig.

«Dødstalismanene» er siste del av Potter-historien og dreier seg om at Harry Potter må avsløre den onde Voldemorts hemmeligheter før han blir klar over at Harry er på ferten av ham.

1874

Reklame

Manchester City slår lillebror Manchester United søndag

Kommentarer til denne saken