Gå til sidens hovedinnhold

Høstens skumleste unge

Hero Fiennes-Tiffin er allerede utropt til høstens skumleste unge etter at sniktitten på Harry Potter 6 ble sluppet. Se ham her.

(SIDE2:) Hero Fiennes-Tiffin blir å se som den purunge Tom Venster eller den kommende Lord Voldemort i «Harry Potter og Halvblodsprinsen».

Ondskapen i emning
Selv om både Daniel Radcliffe og regissør David Yates har lovet «sex, drugs and rock'n'roll», er det historien om hva som gjorde Voldemort til den magiske verdens mektigste og onde trollmann som vektlegges i den første sniktitten.

SE DEN HER

HTML EMBED
video_embed(10897,1);

For filmskaperne er Hero Fiennes-Tiffin et funn. Han er nevø av den voksne Lord Voldemort selv - Ralph Fiennes.

- Det er klart en fordel at Hero likner på Ralph, men det er ikke derfor jeg plukket ham, sier regissør David Yates til USA Today.

Hero er sønn av Ralphs søster, regissøren Martha Fiennes.

Ekstremt fokusert
- Siden moren hans er regissør, har Hero en usedvanlig fokus på det han gjør. Han forstår det, sier Yates. Det lille klippet av Fiennes-Tiffin i «Harry Potter og Halvblodsprinsen» har fått Potter-fans til å sammenlikne ham med andre skumle unger i skrekkfilmer, som gutten fra «The Omen».

Yates sier at Hero har en utrolig evne til å levere replikker som både høres angstridd og truende ut.

Samtidig understreker han at gutten er en utrolig oppvakt, glad kar privat som slett ikke minner om ondskapen in spe som han gjør i «Halvblodsprinsen».

«Harry Potter og Halvblodsprinsen» har premiere 22. november.

541

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Kommentarer til denne saken