Gå til sidens hovedinnhold

Vil heller kle seg naken

Vet du hvorfor den nye Harry Potter-filmen er utsatt? Fordi Daniel Radcliffe heller vil kaste klærne på scenen igjen.

(SIDE2): Opprinnelig skulle den sjette Harry Potter-filmen «Halvblodsprinsen» hatt premiere 22. november - men nå er den utsatt til juli neste år. Årsaken er blant annet at den lange forfatterstreiken kastet om på mange premieredatoer og filmer er blitt flyttet og flyttes fra sine fastsatte premieredatoer i året som kommer.

Men det er kanskje ikke den hele sannheten....

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Debuterer på Broadway
Splash News skriver nå at den egentlige grunnen til at Harry Potter-filmen er utsatt er fordi Daniel Radcliffe prioriterer å kaste klærne på scenen igjen - denne gang på Broadway i New York.

Daniel Radcliffe vil spille i «Equus» i samme tidspunkt som filmen skulle hatt premiere - og studiosjefen vil ikke at Radcliffes rolle som en mentalt forstyrret gutt skal bli assosiert med den uskyldige og magiske Harry Potter.

Nå vil Warner Bros. heller vente til Radcliffe er ferdig med sin nakenopptreden i «Equus» på Broadway.

Simulerer sexscener
Daniel Radcliffe fikk stor anerkjennelse da han valgte å ta hovedrollen i Peter Schaffers «Equus». Stykket handler om en ung og mentalt forstyrret gutt som blir henvist til en psykiater etter å ha blindet flere hester. Stykket forlangte at Radcliffe kledte av seg alle klærne og blant annet simulerte sexscener med sin kvinnelige motspiller på scenen.

I høst forflytter teaterstykket seg fra London til New York.

Les mer om film her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Kommentarer til denne saken