(SIDE2): Daniel Radcliffe (18) skal ifølge australske The Daily Telegraph ha møtt en australsk skjønnhet på en prisutdeling han var på i fjor da han besøkte landet.

Eventyr
Møtet med den mystiske jenta er som tatt ut av et eventyr. De møttes, de så hverandre, og så var hun borte.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

- Det var en jente der, herregud, hun hadde øyne som stirret på meg som om hun ville kaste seg over meg. Hun kikket på meg hele kvelden, og da jeg tenkte jeg skulle få telefonnummeret hennes, så kunne jeg ikke finne henne, forteller Harry Potter-stjernen til den australske avisen.

Han synes selv han var rimelig patetisk da han lette etter jenta og ikke kunne finne henne.

- Men det ville vært verdt det hvis jeg bare hadde funnet henne, sier Daniel, som tidligere i år ble single.

Spekulasjoner
På diverse australske nettaviser spekuleres det nå i hvem denne mystiske jenta som har smeltet Potters hjerte faktisk er. Tre jenter har til nå stått frem som mulige hjerteknusere - og det er 20 år gamle Cassi McKay fra Sydney som ligger i tet, skal vi tro news.com.au.

Cassi, som er i et forhold, fikk møte Daniel etter at hun opptrådte på prisutdelingen. Hun tok til og med et bilde sammen med ham, og denne sommeren reiser hun til Storbritannia på ferie. Tilfeldigheter? Vel, vi vet rett og slett ikke.

Liker «aussies»
Potter-stjernen har tidligere snakket om at han synes det er vanskelig å finne en kjæreste - nettopp fordi han er verdensberømt og ikke minst styrtrik etter den store suksessen om den lille trollmannen.

Om han finner igjen sin mystiske jente er vel heller uvisst, men hvis historien utarter seg lukter det Askepott lang vei... Ryktene sier imidlertid at jenta allerede har kjæreste.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!