Gå til sidens hovedinnhold

- Harry Potter-fans: Vi beklager

Filmselskapet som flyttet «Harry Potter»-premieren prøver å blidgjøre fansen.

(SIDE2:) Nylig ble det kjent at filmselskapet Warner Brothers flytter premieren til «Harry Potter og halvblodsprinsen» fra 21. november til 17. juli.

LES OGSÅ: Utsetter Potter i halvt år

«Harry Potter»-fansen er ikke videre begeistret for at de må vente enda et halvår på å se hvordan det går med favorittrollmannen.

LES OGSÅ: Potter-fans raser mot utsettelse

Vanskelig avgjørelse
Sjefen i Warner Bros. Alan Horn beklager nå overfor fansen.

- Vær så snill å forstå at vi deler deres kjærlighet for Harry Potter og vi ville aldri gjort noe for å skade noen av filmene, skriver han ifølge ComingSoon.net.

Han forteller at de ikke flyttet filmen for moro skyld.

- Avgjørelsen om å flytte «Harry Potter og halvblodsprinsen» var ikke enkel, og det var aldri meningen å ødelegge for «Harry Potter»-fansen, skriver han, og takker for at fansen er så entusiastiske og støttende.

Blir kortere pause
Horn prøver også å la fansen se det positive ved flyttingen.

- Det ville ha vært en toårig pause mellom «Halvblodsprinsen» og den etterlengtede første delen av «Harry Potter og Dødstalismanene», som har premiere i november 2010. Så selv om vi må vente litt lenger på «Halvblodsprinsen», blir ventetiden fra den filmen til «Dødstalismanene» mindre enn 18 måneder, skriver han.

- Vil være verdt ventetiden
Han skriver videre at han beklager at flyttingen har gjort fansen oppbrakte.

- Jeg beklager at vi har skuffet dere nå, men hvis dere holder ut litt lengre, tror jeg det vil være verdt ventetiden, skriver han.

Hele 60,3 prosent av ComingSoon.nets lesere mener avgjørelsen var feil. Bare 10,5 prosent er enige i at filmen burde flyttes.

Kommentarer til denne saken