Gå til sidens hovedinnhold

Bygger Harry Potter-park

Store og små Harry Potter-entusiaster kan glede seg. I USA bygges det nå en fornøyelsespark tilegnet selveste Harry Potter.

Den nye parken har fått navnet «The Wizarding World of Harry Potter» og kommer til å bli en del av Universal Orlando Resort, en av de største fornøyelsesparkene i Florida. For noen er det kanskje en skuffelse at parken bygges i USA, selv om Harry Potter opprinnelig stammer fra Storbritannia.

Les mer fra Klikk.no
En smak av den nye Potter-filmen
Hermine legger filmkarrieren på hylla
Verdens største cruiseskip
Dubai - paradis eller luftslott?

I Universal Orlando Resort er de ulike attraksjonene basert på kjente og kjære filmer som Shrek, Men in Black, Mumien, E.T med flere. Harry Potter-parken kommer til å bli en egen fornøyelsespark inne i den store Universal Orlando Resort-parken.

Besøk Galtvort
Omgivelsene i Potter-parken skal bygges opp rundt kjente steder i historiene om Harry Potter i de verdensberømte bøkene skrevet av J.K. Rowling. Det betyr at Harry Potter-elskere fra hele verden snart kan vandre omkring i Potters magiske verden og oppleve stedene som de har lest om eller sett i filmene. Det innebærer selvsagt trollmannsskolen Galtvort, men også den forbudte skogen og byen Galtvang.

Åpner i 2010
I tillegg til de kjente stedene i filmen, vil parken også bestå av karuseller og berg- og dalbaner. Parken skal være et resultat av at filmprodusenten har mottatt tusenvis av brev fra fans verden over som har ønsket at de kunne besøke de fantastiske stedene som er beskrevet i Rowlings Harry Potter-bøker.

I 2010 kan drømmen til tusener komme i oppfyllelse – da man kan besøke Harry Potters magiske verden – i Florida. Les mer om parken her.

Artikkelen er levert av Klikk.no/reise.

Reklame

Halv pris hos Ferner Jacobsen

Kommentarer til denne saken