Gå til sidens hovedinnhold

De er verdens mest harry

Vi har laget en liste over de 10 mest harry bandene i verden. Se listen og si din mening.

(SIDE2): De fleste av disse bandene har svært mange fans, men det gjør dem ikke mindre harry. Vår liste er som følger.

Savner du noen? Si din mening under

1. Manowar

Du kan ikke tulle med en gruppe som synger: Other bands play, Manowar kill! Manowar er på mange måter tegneserieversjonen av et heavyband, powerrock med så mye kraft at det ikke er mye annet. Legg merke til, vi mener alt dette positivt. Hvis du lurer er det bare å høre på Hail and Kill.

2.AC/DC

Disse australske gutta har aldri lagt skjul på at de er harry, og heldigvis for det. Her synges det om Big balls (I’ve got the biggest balls of them all) og at jenter har rytme (vi skjønte at det ikke betydde at de kan spille trommer). AC/DC rocker.

3. Hayseed Dixie

Sanger om drikke, være utro, dreping og helvete. Nei, det er ikke noe vi skriver – det er hva Hayseed Dixie sier om sin siste plate. Så harry at selv totninger virker byvante.

4.D.D.E.

Hadde denne listen kun vært norske grupper ville Brøndbo og kompani vært en soleklar vinner, men selv på en internasjonal liste kommer disse gutta høyt. Kom igjen nå: Rumpa mi! Rumpa mi!

5.W.A.S.P.

Blackie Lawless har aldri vært noe særlig annet enn harry, enten det er på 95 Nasty eller King of Sodom and Gomorrah så klarer Blackie å synge om ting andre folk ikke snakker om en gang.

6. Prodigy

Stort sett hver eneste sang som Prodigy har tynt ut av seg er om narko på en eller annen måte. Greit det, man kan synge om hva man vil – men Prodigy er harry...

7.2 Live Crew

Er du for ung, eller for gammel til å huske disse så var dette en av de første gruppene som virkelig ble forbudt i verden. Det var på grunn av videoen og teksten, og coveret til sangen: Me So Horny.

8. Smokie

Disse Norgesvennene er stålharry. Punktum.

9. Accept

Tyskerne kan det med å være harry, og vi vurderte sterkt Rammstein – men vi lot Accept få æren. Mest av alt på grunn av følgende linje: You’ll get your balls to the wall, man. Hele linjen gjøres av den... man til slutt.

10. Vazelina Bilopphøggers

Det er kanskje slemt å si at en gruppe som egentlig bruker harrystempelet som selve konseptet gjør det dårligere enn de ni over, men på grunn av at Vazelina er noe mindre enn D.D.E. ble de den andre på listen. Imens synger vi med på En stor Sølvgrå Lastebil...

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Kommentarer til denne saken