Gå til sidens hovedinnhold

- Hater Bergen by

Harde verbale angrep mot Brann før søndagens storkamp mot Vålerenga.

Et hardt presset Brann er i trøbbel etter en svak sesonginnledning, og søndag gjester laget Ullevaal. Der venter verbale angrep fra østkantrapperne i Warlocks.

Last ned Warlocks-låta her

Hvis det skulle være noen som helst tvil: Warlocks er Norges mest kjente rap-gruppe gjennom alle tider.

Spesiallaget låt

De laget for fire år siden låta "Hater Bergen by". Hjertet er i Enga, og rapperne gjestet Ullevaal-matta før avspark med stor suksess.

Warlocks var også på plass da Vålerenga hadde kick off på Sentrum scene i fjor.

Gruppa var med fra norsk raps spede begynnelse, og slapp albumet "Lyrical Marksmen" i 1995, når rappen knapt hadde fått fotfeste i Norge. Etter en liten periode på Ironic Recordings (og en betydelig rapkrig), har de stadfestet sin posisjon som kongene av norsk rap.

Stor suksess

"Topnotch" ble sluppet i 1997, og ble norges største rapsuksess noensinne. Den inneholdt hitsingelene "Flashbacks" og "The Way My Mind Works" og solgte over 15.000 album. Warlocks var på alles lepper, og suksessen var et faktum.

I 1998 slapp de den litt mørkere plata "Mic Knights". Også den solgte i bøtter og spann, og inneholdt singelene "Those Who Never Saw This" og "City Soldier" (filmmusikken til Schpaa). I 1997-98 turnerte Warlocks sammen med sine labelkamerater Tommy Tee, Opaque, N-Light-N og Diaz, og stod for tidenes mest suksessfulle rapturné.

Last ned Warlocks-låta her

Og best av alt; Warlocks holder med Enga!

Reklame

Nå får du hotellrom, frokost og middag for kun 795 kroner

Kommentarer til denne saken