(SIDE2): Å oppdage at man går i samme kjole er ikke spesielt morsomt, spesielt ikke når det er en variant som stikker seg veldig fram.

Sist ut i rekken av kjendiser som nok oppdager at de har gått til innkjøp av samme plagg og tatt den på seg samme uka, er skuespiller Heather Graham og Laguna Beach-kjendis Kristin Cavallari.

Siste nytt? Sjekk forsiden hos Side2 akkurat nå!

Nemlig en liten sort sak, med «revner» opp langs siden foran og bak, gjorde den ellers så vanlige lille svarte til litt av et blikkfang.

Og selvfølgelig er det en Hérve Léger-kjole! Alle kjendisene ser ut til å ha en. Den kommer i en rekke varianter og farger, men har den trange formen, lårkort og det spesielle bandasjemønsteret til felles.

Tilbehør
Graham brukte sin da hun gikk den røde løperen i Dublin i anledning den irske premieren på filmen «The Hangover», mens Cavallari dro på seg den lille kreasjonen da hun gjestet Fashion Institue of Design & Merchandising i Los Angeles, under en Wizard og Oz-galla.

Variasjonen kommer med tilbehøret - eller manglende sådan, kjolen i seg selv gjør såpass ut av seg. De to langhårede blondinene kan i samme kjole nesten bare skilles ved skoene - Kristins lysebrune med tresåle, mot Heathers svarte høye med remmer.

Légers under
Graham og Cavallari er selvfølgelig ikke de første som har klart å trekke på seg lik kjole mer eller mindre samtidig. Ei heller de første i Hérves såkalte bandasjekjole.

I Norge er den også svært populær, og har kledt både Pia Haraldsen og Cecilie Fredriksen. Gunhild Melhus og Celina Midelfart dukket sågar opp i samme kjole på samme festen. Kjolen er også en stor hit i Hollywood, men du kan skaffe deg din egen på en litt billigere måte - ved å kjøpe kopien.

2067