(SIDE2:) Mandag ble Heather Mills tildelt 24,3 millioner pund av Paul McCartney som skilsmisseoppgjør. Det er 700 pund eller 7000 kroner for hver time de var gift.

Dermed er en av de bitreste skittentøyvaskene i engelsk offentlighet over.

Trakk seg
Det var dommeren som delte ut de 250 millioner norske kronene til Mills etter at McCartney egentlig hadde sagt hun kunne få over 600 millioner. I siste sekund gikk McCartney etter råd fra sin advokat Fiona Shackleton bort fra tilbudet fordi Shakleton og hennes kolleger mente at dommeren ville gi Mills en mindre sum.

LES MER:Macca trakk seg fra avtale

Det var helt riktig. Men ved å overgi dommen til dommeren, måtte McCartney og Mills også belage seg på at deler av den ble gjort offentlig. Dog het det i dommen mandag at ingen detaljer kan bli snakket om uten at den andre part godtar dette. Heather Mills motsatte seg dette mandag, og resultatet som ble offentliggjort var derfor bare en uttalelse i korte trekk rundt det dommeren hadde bestemt.

Helte et glass vann
Mills skal imidlertid ha vist sin misnøye med å helle et glass vann over bakhodet til Shackleton, melder The Daily Mail og The Sun. Opptrinnet ble gjort etter at oppgjøret var blitt kunngjort i retten og i så måte blir ikke Mills påtalt for opptrinnet.

Ute på trappen til rettsbygningen annonserte Mills at hun hadde «døpt advokaten», noe som også var helt tydelig da Shackleton kom ut med en helt annen og våt frisyre enn da hun gikk inn. Britiske medier skriver at Mills kom med heller merkelige utfall mot både Shakleton og sin eksmann.

Dommeren skriver nemlig at Paul McCartney er god for 400 millioner pund. Dette bestrider Mills.

- Vi vet alle han er verdt 800 millioner pund, freste hun. Foruten de 24,3 millioner pund, får Mills 35.000 pund i året for å oppdra datteren Bea til denne er 18 år gammel. McCartney betaler også alle utgiftene som måtte komme som følge av Beas utdannelse.

Ekstern lenke: Her er rettens dom

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!