(SIDE2): Loftsleilighetenligger på Manhattan i New York i det trendy området West Village.

Den 168 kvadratmeter store leiligheten har ifølge Splash News en prislapp på 25 millioner kroner, noe Heather Mills lett har råd til etter den kostbare skilsmissen til Paul McCartney (65). Mills fikk med seg over 250 millioner kroner i oppgjøret med sin eksmann tidligere i år.

Les også:Gir 259 millioner til eksen

Egen butler
Leiligheten skal ha en nydelig utsikt over Hudson River og Frihetsstatuen - og den har to balkonger, en privat heis, to bad og to soverom. Vinduer fra tak til gulv er også standard i hele leiligheten og gjør dermed utsikten ekstrem.

Men det er ikke bare en flott leilighet Heather nå kan koste på seg, for litt ekstra kroner får hun også egen butler til tjeneste.

- Det er en veldig spesiell leilighet. Hun kommer til å få noen svært viktige naboer, sier en megler til New York Post.

Her har stjerner som Nicole Kidman, designer Calvin Klein og Martha Stewart alle hatt leiligheter i bygningen.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Vil bort
Heather Mills tok et kraftig oppgjør med britisk media i etterkant av skilsmissen til Beatles-stjernen. Mills har følt seg forfulgt og har sett seg lei av negative oppslag i pressen.

Heather traff Paul McCartney i 1999, året etter at hans kone Linda døde av brystkreft. Paret hadde et stort slottsbryllup i Irland i 2002, og separerte seg i 2006. I vår var det rettssak og partene ble enige relativt raskt.

Nå flytter Heather og datteren Beatrice (4) til New York.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!