(SIDE2): Heather Mills (42) har hatt prostene på det ene beinet helt siden hun ble kjørt ned av en politimotorsykkel som 25-åring. Men hun synes at det var bedre å miste et bein, enn å skilles fra en Beatle.

Fysisk smerte
Paul McCartney og Heather Mills gjennomgikk en meget vanskelig og meget offentlig skilsmisse i 2006, etter fire års ekteskap.

- Det er det vanskeligste jeg har vært gjennom i hele mitt liv. Å miste et bein var en milliard ganger lettere, det var bare fysisk smerte, sier Mills til The Daily Mirror .

- Her er beinet ditt

LES OGSÅ:De ti dyreste kjendisbruddene

Til tross for at hun mangler et bein, er Mills fast bestemt på å gjøre alt hun kan for å være aktiv sammen med sin seks år gamle datter Beatrice, som hun har sammen med Sir Paul McCartney.

- Beatrice kommer inn hver morgen og sier; «Her er beinet ditt, mamma». Jeg vil vise henne at jeg kan gjøre alt det de andre mødrene kan gjøre, forteller hun.

Mer fra Side2. no: Besøk forsiden

Isdans på ett ben
For tiden er Mills med i den britiske versjonen av «Isdans». Hun har fått spesiallaget et protesebein til å gå på skøyter med.

Selv om hun allerede i konkurransen har brukket et ribbein, skadet et annet, ødelagt bekkenet og revet av en muskel i skulderen, er hun klar for å fortsette isdansen med kun ett bein om det blir nødvendig.

- Hvis beinet mitt hovner opp, og jeg ikke får på meg protesen min, har jeg bedt dansepartneren min om å lage en ett-beins-koreografi til meg, sier Mills.