Gå til sidens hovedinnhold

Hefner fortsatt Playboy

Hvis du tror at verdens ubestridte pornokonge er på vei ned tar du feil. Ifølge Hugh Hefner selv føler han seg bedre enn noen sinne.

(SIDE2): Selv om «playeren» er fylt 80 år, uttaler han at han føler seg bedre enn noen sinne. Om man skal tro det er opp til en selv, men er det noen 80-åring som har grunn til å føle seg bra, er det Hugh Hefner. Han er for tiden sammen med playmate Holly Madison (27).

Det ble en del oppstyr da en amerikansk sladderavis meldte om at Hefner hadde fått slag. Men presseansvarlig i playboy Rob Hilburger gikk med en gang ut med en uttalelse som hevdet at dette var blank løgn.

Tidlig i seng med supermodell

I helgen hadde Hefner sitt årlige ”midtsommernatt drøm” selskap. Han uttaler at han tidlig på kvelden gikk opp til sin kjæreste fordi hun var forkjølet. Det var imidlertid vanskelig for avisen å skjønne at han ville opp på rommet sin 27 år gamle supermodellkjæreste. Hvorfor avisen ikke skjønte dette kan man bare spørre seg selv.

Jolie neste playmate?

Hefner jobber for tiden med å få Angelina Jolie inn i Playboy-varmen. «Jeg håper jeg treffer på Angelina Jolie, så kan jeg få henne til å vise seg i Playboy» skal damebedåreren ha sagt til en avis. Det er ingen grunn til å tro noe annet enn at Hefner nyter sitt 80ende år – med rette.

Reklame

Quiz: Hva heter Mummitrollet på originalspråket?

Kommentarer til denne saken