Gå til sidens hovedinnhold

Sjekk den kjolen!

(SIDE2): Heidi Klum vet hvordan hun skal tiltrekke seg oppmerksomheten, og det var nettopp det 39-åringen gjorde da hun spankulerte rundt på den røde løperen i forbindelse med årets MTV European Music Awards, søndag kveld.

Iført en Versace-kjole som overlot lite til fantasien var det utvilsomt Klum som fikk mest oppmerksomhet av alle, og det med god grunn.

Kjolen, med dyp utringning og høy splitt viste nemlig svært mye av Klums veldreide kropp, og av bildene og dømme ser det ut til at den tidligere supermodellen koste seg i rampelyset.

Det var Klum som ledet det stjernespekkede showet, som fant sted i Frankfurt, og blondinen skiftet antrekk en rekke ganger under utdelingen.

Se hva flere av de andre artistene hadde på seg til utdelingen i krausellen!
l

Ikke alene
Heidi var imidlertid ikke den eneste stjernen som sjokkerte på den røde løperen denne kvelden. Bla deg gjennom bildene under!

Elegant
Vakre Taylor Swift ankom i en lekker fotsid kreasjon med dyp utringning, og de glitrende detaljene og transparente partiene satte et lekkert preg på den elegante kjolen.

22-åringen, som var nominert til fem priser, reiste hjem med tre statuetter signert musikkanalen og hadde dermed god grunn til å være fornøyd med kvelden innsats.

Fotsid
En annen frøken som ankom i en fotsid kjole var Carly Rae Jepsen.

Den stilsikre artisten vant den høythengende prisen for årets beste sang for sin «Call Me Maybe».

Catsuit
Modellen Isabeli Fontana fikk også mye oppmerksomhet fra fotografene.

Årsaken var nok at skjønnheten hadde iført seg en åletrang catsuit med rocka detaljer. Brunetten hadde også sørget for å dra ned glidelåsen såpass langt ned at hennes kløft kom til syne, og det gjorde helhetsinntrykket enda mer sexy.

Rocka
En annen modell som fikk mye oppmerksomhet for sitt antrekk var Anne V.

Hun ankom i en åletrang sort sak som var svært så rocka. Hun kombinerte den fotside saken med et par bikerhansker og sort neglelakk, og var desidert en av de mest rocka jentene på den røde løperen denne kvelden.

Spesiell
Kim Kardashian var naturlig nok også til stede under musikkutdelingen.

Den formfulle brunetten har det som vane å vise seg fram i åletrange antrekk med dyp utringning, men under MTV-utdelingen var det spesielle utseendet på kjolen som gjorde at realitystjernen fikk en del lange blikk.

Naken under skinnjakken
Den svenske sangerinnen, Loreen, hadde også valgt et noe spesielt antrekk for den røde løperen.

I en skinnjakke, uten noe under, og et langt og sort skjørt sørget sangerinnen for at medier verden rundt noterte ned hennes navn.

Enkel
I motsetning til Loreen så det ikke ut som om Lana Del Rey hadde tenkt å bruke antrekket sitt for å tiltrekke seg oppmerksomhet.

Iført en enkel, sort kjole og svarte pumps var det tydelig at sangerinnen hadde valgt en avslappet stil for kvelden.

Alicia Keys var også på plass under den stjernespekkede utdelingen. Hun hadde valgt en tettsittende sak som fremhevet sangerinnens former.

Rita Ora ankom utdelingen i en knallrød dress med dyp utringning. Hun akkompagnerte antrekket med knallrød leppestift, og svarte hæler. Dette var imidlertid ikke artistens enset antrekk for kvelden. Hun ble også observert i en overdådig sak med rosetter og voluminøst skjørt – og viste dermed at hun kan være både maskulin og feminin i sin stil.

Kommentarer til denne saken