Gå til sidens hovedinnhold

Er dette hemmeligheten?

Heid Klum og Seals årlige markering kan være veien til et lykkelig ekteskap.

(SIDE2): Heidi Klum og Seal omtales som et av Hollywoods lykkeligste ektepar.

Den tidligere supermodellen har flere ganger snakket om hvor lykkelig hun er med Seal, og de to dukker ofte opp på den røde løperen hånd i hånd og tydelig forelsket.

Fornyer ekteskapsløftene
Men hva er hemmeligheten til de to turtelduene?

Vel, hvert år fornyer Klum og Seal sine ekteskapsløfter, og kanskje er det dette som holder liv i følelsene mellom de veletablerte småbarnsforeldrene.

Foruten en stor fest, har paret og deres felles barn en intim stund på stranden - en viktig begivenhet for hele familien.

- Det er en bra fest, men i omtrent en time så drar vi ned til en privat strand. Vi sitter der med barna og leser løftene til hverandre i solnedgangen. Det er en veldig spesiell stund for oss, skal Seal ha uttalt ifølge Sydney Morning Herald.

Strålte på Grammy-utdelingen
Også da Klum og Seal dukket opp til Grammy utdelingen denne uken så de to svært forelsket ut.

På den røde løperen la de ikke skjul på sine følelser for hverandre og kysset åpenlyst foran kameraene.

Den tidligere Victoria Secret modellen og Seal giftet seg i 2005, og de har nå fire barn sammen hvorav tre av dem er Seal biologiske.

Klum var nemlig gravid med eldstedatteren Leni (5) da hun møtte Seal, og selv om det er Formel 1-kjøreren Flavio Briatore som er Lenis biologiske pappa har Sela fungert som far for henne siden hun ble født.

Naken i musikkvideo
Men det er ikke bare på den røde løperen de to viser sin kjærlighet for hverandre.

Ekteparet fikk også mye oppmerksomhet da de begge stilte naken i en av Seals musikkvideoer. Det var videoen til låten Secret de to viser seg uten klær, og også her er det tydelig at de to er svært forelsket.

SE DEN MYE OMTALTE VIDEOEN HER:

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken