Gå til sidens hovedinnhold

Heidi Klum: - Menn klarer ikke å sjonglere EN ball engang

Heidi Klum (42) om å være både far og mor til fire barn.

(SIDE2): Ett år etter at skilsmissen med artisten Seal (51) var ferdig behandlet, åpner supermodell Heidi Klum seg opp om hvordan det er å være alenemor til til fire barn.

Heidi Klum og artisten Seal har tre barn sammen, sønnene Henry (8) og Johan(7), og datteren Lou (4). Klum har også datteren Helen (10) fra sitt kortvarige forhold med Formel 1-sjef Flavio Briatore.

- Han var ikke en typisk pappa

Ifølge et intervju med magasinet Reedbook, forteller hun at det ikke egentlig er så annerledes enn da han var en del av livene deres.

- Selvfølgelig er ting annerledes, men det har ikke skjedd noen drastiske endringer. Seal var aldri en pappa som dro om morgenen med stresskofferten under armen og kom hjem til middag hver dag. Han reiste mye og ungene visste at det var en del av jobben hans.

Ifølge supermodellen er det fortsatt slik at Seal ikke tilbringer så mye tid sammen med ungene sine.

- Jeg er både en mamma og en pappa på samme tid.

- Jeg liker mine smilerynker

Paret giftet seg i 2005 og Klum søkte om skilsmisse i 2012, men den ble ikke ferdig før i 2014. Selv om supermodellen oppdrar fire barn i tillegg til å ha en TV- og modellkarriere virker det som hun har det hektiske livet under kontroll.

- Kvinner klarer fint å ha flere baller i lufta, vi kan gjøre ting menn bare ikke fikser. Menn klarer å sjonglere med en ball, og selv da sliter de: «Jeg er forvirra, skal jeg putte ballen i høyre eller venstre hånd?» Mange menn har vanskelig for å bare finne ut hva de skal gjøre med den ene ballen, og ofte vil de at vi skal holde den for dem også.

Klum som fylte 42 år i sommer, snakket også om aldring. Som ikke akkurat er en naturlig del av livet i Hollywood.

- Om det ville være flott om huden min og kroppen min så ut som da jeg var 25 år? Ja, sikkert. Men fakta er at kroppen forandrer seg når man får barn og vi får rynker når vi blir eldre. Jeg liker at jeg har smilerynker som kommer av at jeg har smilt mye.

SE BILDER UNDER:

Kommentarer til denne saken