Gå til sidens hovedinnhold

Hevder Heidi var utro med livvakten

- Skulle ønske hun hadde ventet med å ha sex med en ansatt.

(SIDE2): - Jeg venter ikke noe mer fra han, men jeg trodde Heidi hadde mer klasse, og ventet til etter vi var separert før hun hadde sex med en ansatt, sier Seal til TMZ.com., på spørsmål om hva han synes om at ekskona Heidi Klum angivelig dater livvakten sin.

Heidi og Seal var gift i sju år og sjokkerte kjendisverden da Klum ville separeres i januar. I april søkte Heidi om skilsmisse. Ifølge henne, ville hun skilles på grunn av Seals voldsomme temperament. Venner av modellen avviser at Klum hadde et forhold til livvakten før separasjonen.

Seal sier at det er en selvfølge at to som skilles, går videre og finner nye partnere, men at hun godt kunne ventet til de to var ferdige med ekteskapet. Han legger ikke skjul på hva årsaken til bruddet var.

- Nå har dere fått svaret dere har lett etter de siste sju månedene.

Heid og livvakten har blitt sett sammen stadig oftere i det siste - både som treningskamerater, mens også på ferier, der de to har pratet sammen i timevis. Ifølge venner av modellen, har livvakten vært en støtte etter samlivsbruddet, og de to klassifiserer forholdet som «udefinert» enn så lenge.

- Det er trist men ikke overraskende at han bruker noe slikt som en unnskyldning til hvorfor ekteskapet røyk, når han egentlig bare trenger se seg i speilet for å finne svaret.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Kommentarer til denne saken