Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg impliserte ikke at hun var utro

Seal føler seg lurt av kjendisnettsted.

(SIDE2): Mediepresset har vært stort rundt Heid Klum og Seal etter at sistnevnte impliserte til kjendisnettstedet TMZ at kona hadde vært utro med livvakten mens de fortsatt var gift.

Klum ble nylig avbildet mens hun holdt rundt sin livvakt, Martin Kristen, under en ferietur til Sardinia. Dette har naturlig nok satt i gang rykter om at den vakre modellen har et forhold med Kristen som ifølge venner av Klum skal ha vært til god støtte for modellen etter bruddet med ektemannen.

- Nå har dere svaret
På spørsmål fra TMZ om hva Seal synes om at ekskona angivelig dater livvakten sin uttalte 49-åringen at han hadde ønsket at Klum hadde litt mer klasse og ventet med og date en ansatt til etter at de to var separert.

- Nå har dere fått svaret dere har lett etter de siste sju månedene, sa Seal og satte med dette i gang en mediestorm.

Klum og Seal var gift i sju år og har fire barn sammen, Leni (8), Henry (6), Johan (5) og Lou (2). De sjokkerte kjendisverden da Klum ville separeres i januar. I april søkte Klum om skilsmisse. Ifølge henne, ville hun skilles på grunn av Seals voldsomme temperament.

- Seal ønsker å avklare
Etter Seals uttalelse uttalte en representant for Klum at det var trist at Seal spredte slike usanne rykter om moren til barna hans, og nå ser det ut til at Seal har tatt til fornuften.

Søndag kom nemlig en uttalelse fra Seal hvor han sier at han mener hans ord har blitt tatt ut av sammenheng.

- Seal ønsker å avklare at han ikke impliserte at hans kone var utro mens de var sammen, men han påpekte kun at deres separasjon og skilsmisse ikke var endelig og at de juridisk sett fortsatt er gift.

Udefinert
Heidi og livvakten har blitt sett sammen stadig oftere i det siste - både som treningskamerater, mens også på ferier, der de to har pratet sammen i timevis. Ifølge venner av modellen, har livvakten vært en støtte etter samlivsbruddet, og de to klassifiserer forholdet som «udefinert» enn så lenge.

Kommentarer til denne saken