Gå til sidens hovedinnhold

Klum kaster klærne

Og snakker om bruddet med Seal.

(SIDE2): I den nyeste utgaven av magasinet Allure har Heidi Klum valgt å gå helt bar, og viser at hennes kropp er helt naturlig.

Vil ikke operere
Etter fire barn har 38-åringen ingen frykt for å vise kroppen sin, som hun naturlig nok er stolt av. Hun har mange venner som har lagt seg under kniven, men det ønsker ikke Heidi.

- Jeg er stolt av å kunne si at jeg ikke har fikset på noe. Alle har et synspunkt på hva som ikke er pent, og plastisk kirurgi er etter min mening ikke pent. Særlig når jeg ser det på svært unge jenter, sier modellen til magasinet.

Separert
I januar i år gikk supermodellen og hennes ektemann Seal (49) gjennom sju år, fra hverandre. Tidligere denne måneden kom skilsmissepapirene.

Hun forteller til magasinet at hun ikke er bitter, men at livet ikke har blitt slik hun drømte om. Heidi og Seal har barna Henry (6), Johan (5) og Lou (2), og datteren Leni (7) fra et tidligere forhold, men som Seal har adoptert.

- Noen ganger gir livet deg en uventet vending, og man må bare finne ut av det. Men min drøm har alltid vært å ha en perfekt familie og mange barn, en vakker hage med trampoliner og husker og slikt. Jeg hadde drømmer om hvordan jeg ønsket ting skulle være og planla etter det. Men som alle vet, så er det ikke alltid det blir slik man har tenkt seg, sier hun ifølge Daily Mail.

De to møttes i 2004 og giftet seg i Mexico året etter.

Paret, som gjentok sine bryllupsløfter årlig, skal ifølge Seal ha vokst fra hverandre og paret ble enige om å gå hver til sitt.

Les også:

Kommentarer til denne saken