Gå til sidens hovedinnhold

Nå er hun singel

Heidi Klum og Seal bekrefter at ekteskapet er over.

(SIDE2): I helgen kom de første ryktene om at det sju år lange ekteskapet mellom supermodellen og artisten var over. Mandag ble ryktene bekreftet av paret selv – de skal skilles.

Enige om bruddet
Heidi Klum skal være lei av ektemannens festing, men paret er allikevel enige om bruddet-

– Selv om vi har hatt sju veldig kjærlige, lojale og lykkelige år sammen, så har vi etter mye overveiing bestemt oss for separasjon. Vi hadde den dypeste respekt for hverandre i vårt forhold og elsker hverandre fremdeles, men vi har vokst fra hverandre, opplyser de i et offisielt dokument publisert i den britiske avisen Daily Mail.

Festet for mye?
De første skilsmisseryktene begynte å svirre da Seal tvitret den kryptiske meldingen «The End» med bilde av englevingene han har tatovert på overarmen før helgen. Englevingene er et symbol på Heidis vinger som supermodell for Victorias Secret, og dermed var ryktet ute.

Paret ferierte på Ibiza med sine tre felles barn Henry (6), Johan (5) og Lou (2), og Heidis datter Leni (7). Seal ble observert på nattklubber en rekke ganger, og Heidi skal ha blitt veldig lei av hans konstante festing. Paret har også jobbet fra hverandre mye den siste tiden, noe som ifølge kilder til avisen skal ha vært med på at ekteskapet begynte å briste.

Begge to eier hus i Los Angeles og i Mexico, og det er ventet et stort skilsmisseoppgjør da både Seal og Heidi har store formuer.

Kommentarer til denne saken