Gå til sidens hovedinnhold

Se, så skjønn!

Ser du hvem dette sjarmtrollet er datteren til?

(SIDE2): Til tross for at Heidi Klum (38) og Seal (49) har gått fra hverandre er det liten tvil om at det kom gode ting ut av det nå havarerte ekteskapet.

Tre barn har de to fått sammen, og yngstemann Lou Samuel (2), er litt av et sjarmtroll. Det er tydelig at den lille jenta har arvet sine foreldres gode gener, og hennes utseende minner både om pappa og mamma.

Se flere bilder av Lou lengre ned i saken!

Is og shopping
Hun har naturlig nok sin mørke farge fra sin far, mens man tydelig kan se at det lille ansiktet minner svært mye om Klum og med en toppmodell som mamma er det neppe en bakdel.

Den lille jenta var svært fornøyd da hun var med mamma på shoppingtur her om dagen, for da fikk både hun og storesøster Leni (7), is.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Sjalu og kontrollerende
Mange ble svært overrasket da Klum og Seal gikk fra hverandre i slutten av januar. De to har hatt som tradisjon å fornye ekteskapsløftene årlig, og mange anså ekteskapet deres som bunnsolid.

Men forholdet tok altså slutt, og i kjølvannet av den sjokkerende nyheten ble det hevdet både at Seal var sjalu og kontrollerende, og ikke ville at forholdet skulle være over. Han ble da også observert med gifteringen på etter at bruddet var et faktum, og var med i en rekke TV-programmer allerede dagen etter de annonserte bruddet.

- En voksen mann
Klum forholdt seg lenge stille om saken, men snakket til slutt ut i et intervju med motemagasinet Elle.

- Han blir 50 år neste år, han er en voksen mann. Jeg kan ikke fortelle han hva han skal gjøre eller ikke. Det er tøft, sier Klum, og la til at hun ikke vil fortelle hva som skjedde, for å unngå at forholdet mellom dem blir forverret.

- Folk trenger ikke vite hvem som gjorde hva. Men jeg er en løvinne, jeg har fire unger. Jeg er mor, jeg ønsker å ta vare på barna mine og beskytte dem. Jeg ønsker ikke å snakke om dem, om han eller om meg.

Heidi og Seal møttes i 2004 og giftet seg i Mexico året etter. De har tre barn sammen, Henry (6), Johan (5) og Lou (2). Seal har også adoptert Klums sju år gamle datter Leni.

SE FLERE BILDER AV LOU HER:

5005

Kommentarer til denne saken