Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg kan ikke fortelle han hva han skal gjøre

Heidi Klum snakker for første gang om bruddet med Seal.

(SIDE2): Forholdet mellom modell Heidi Klum (38) og sanger Seal (49) har hel tiden virket bunnsolid, og mange ble svært overrasket da de to gikk fra hverandre like i slutten av januar. De to har hatt som tradisjon å fornye ekteskapsløftene årlig.

- Tornado
Men forholdet tok altså slutt, og siden da har det blitt hevdet både at han har vært svært sjalu og kontrollerende, og ikke ville at forholdet skulle være over. Han ble da også observert med gifteringen på etter at bruddet var et faktum, og var med i en rekke TV-programmer allerede dagen etter de annonserte bruddet.

Heidi har på sin side ikke kommentert skilsmissen, før nå.

- Det føles som jeg befinner meg midt i en tornado. Det er følelsene inni som er en tornado. Verden utenfor gjør alle disse sprø tingene, om man vil eller ikke, og det er en annen tornado, sier hun til Elle, gjengitt av news.com.au.

- Jeg har ikke lyst å snakke verken positivt eller negativt om opp- og nedturene vi har hatt. Alle par går gjennom ting. Dessverre så er vi i offentlighetens søkelys, så toppene blir synlige. Men jeg tror ikke det er nødvendig, spesielt for våre barn, å ha nedturene på trykk eller diskutert.

Hvem gjorde hva
Hun kommenterer ikke direkte eksmannens utleveringer i media, men Klum innrømmer likevel at situasjonen er tøff.

- Han blir 50 år neste år, han er en voksen mann. Jeg kan ikke fortelle han hva han skal gjøre eller ikke. Det er tøft, sier Klum, og legger til at hun ikke vil fortelle hva som skjedde, for å unngå at forholdet mellom dem blir forverret.

- Folk trenger ikke vite hvem som gjorde hva. Men jeg er en løvinne, jeg har fire unger. Jeg er mor, jeg ønsker å ta vare på barna mine og beskytte dem. Jeg ønsker ikke å snakke om dem, om han eller om meg.

Heidi og Seal møttes i 2004 og giftet seg i Mexico året etter. De har tre barn sammen, Henry (6), Johan (5) og Lou (2) Seal har også adoptert Klums sju år gamle datter Leni.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Kommentarer til denne saken