Gå til sidens hovedinnhold

- Gratulerer med dagen!

Slik feiret den single 39-åringen USAs nasjonaldag.

(SIDE2:) Firebarnsmoren har all grunn til å være stolt av kroppen sin.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

Nyter singellivet
Den tyske skjønnheten Heidi Klum skilte seg fra ektemannen Seal i januar, men det ser ikke ut til at 39-åringen har problemer med å nyte livet som singel. 4. juli er USAs nasjonaldag og programlederen for «Project Runway» feiret dagen på stranden.

Les: - Heidi skiller seg

På Twitter delte hun sine feriebilder med fansen, skriver The Sun. På et av bildene ser vi Heidi i cowboyhatt med følgende hilsen «Gratulerer med 4.juli alle sammen!».

På et annet bilde ser vi supermodellen nyte sola i en minimalistisk bikini og den flotte 39-åringen har ingen grunn til å skjule sin vakre figur.

Hundre prosent naturlig
Modellen har flere ganger uttalt at hun ikke har lagt seg under kniven og er stolt av dette.

- Alle har et synspunkt på hva som ikke er pent, og plastisk kirurgi er etter min mening ikke pent. Særlig når jeg ser det på svært unge jenter. Jeg er stolt av å kunne si at jeg ikke har fikset på noe, sa Heidi Klum til magasinet «Allure» tidligere i år.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Skeptisk til nytt ekteskap
Heidi Klum og Seal var gift i syv år og flere medier beskrev lenge parets ekteskap som «drømmeforholdet». Men selv om de to virket lykkelige, og som i løpet av ekteskapet fikk barna Henry (6), Johan (5) og Lou Sulola (2) sammen, så var bruddet og skilsmissen ikke til å unngå. I tillegg til de tre barna de har sammen har Klum også datteren Leni som ble født i 2004.

Paret skilte lag i januar og «uforenlige forskjeller» ble den gang oppgitt som grunn for hvorfor den tyske supermodellen ønsket å gjøre det slutt. I et intervju med det tyske nettstedet Bild am Sonntag forteller Klum at det er lite sannsynlig at hun i fremtiden vil få ring på fingeren igjen.

- Jeg vet ikke om jeg noensinne vil gifte meg igjen. Selv om jeg trivdes med å være gift og vårt forhold var bra i flere år så fungerte det ikke i lengden, sier Heidi Klum.

Kommentarer til denne saken