Gå til sidens hovedinnhold

Vi vil savne deg, Heidi Klum

Heidi Klum gir seg som Victoria's Secret-modell. Her er våre beste minner.

Det er med Klum(p) i halsen vi leser at Heidi nå legger vingene på hylla som modell for Victoria's Secret. Den 37 år gamle firebarnsmoren har vært modell for undertøysprodusenten i 13 år.

- Alt godt har en slutt, jeg vil alltid elske Victoria's Secret. Det har vært en fantastisk tid, sier modellen til New York Post.

Klum, som vekket oppsikt i fjor da hun stilte opp i undertøyet bare fem uker etter hun fødte sitt siste barn, blir dermed ikke å se i på catwalken på Victoria's Secret novembershow.

Modellen har selvfølgelig nok et ganske avslappet forhold til sin kropp, og stiller også naken opp i mannen Seals siste musikkvideo:

HTML EMBED

Heidi er født 1. juni 1973 og er 1,77 meter høy. Hun vant en modellkonkurranse blant 25.000 deltagere i Tyskland i april 1992, og siden har det gått slag i slag.

Side3 kåret nylig Heidi Klum som en av Victoria's Secrets 15 vakreste modeller. Sjekk alle modellene ved å klikke på bildet til høyre.

I tillegg til å ha vært offisiell modell for Victoria's Secret, har hun frontet forsidene på blader som Sports Illustrated, GQ, Vogue, Elle og Marie Claire.

«You should spend your money on some nice lingerie. Big wool cotton pants, that just doesn't work. You have to feel sexy.»

- Heidi Klum

HTML EMBED

HTML EMBED

Klums karriere har imidlertid ikke vært helt uten knall of fall:

901

Heidi Klums Vulcan-salutt:

1915

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken