(SIDE2): Heidi Montag, best kjent fra TV-serien The Hills, sier selv at fjorårets plastiske operasjoner er det lureste hun har gjort.

- Det er den beste avgjørelsen jeg har tatt i mitt liv, twitrer 23-åringen.

Les: Hva har hun operert?

- Løgn
Til sammen ti operasjoner ble utført på en dag, noe som fikk kritikerne til å rope varsku om både fare for 23-åringens helse, den dårlig signaleffekt på unge jenter og de spurte seg hva som får en attraktiv ung kvinne til å ville noe slikt.

Operasjonene skal ha kostet rundt to millioner kroner.

- Min siste operasjon var den SMARTESTE avgjørelsen i mitt liv! Alt annet andre sier (familiemedlemmer som forsøker å tjene penger på meg) er løgn!, twitrer Heidi.

Siste fra Side2? Sjekk forsiden her!

Tidligere i vår fikk hun politiet til å hente moren, da Darlene kom på døren og ifølge Heidi nektet å forlate stedet. Faren Bill har fortalt at han ikke har snakket med datteren siden i mars, og han sa nylig at han vil ta med seg familie, svigerfamilie og politi og dra bort til «Speidi»-hjemmet dersom han ikke snart får kontakt.

- De må gjerne sende politiet på meg også. Jeg vil bare forsikre meg om at de har det bra, sa han

HTML EMBED

Sexy og fornøyd
Heidi virker derimot fornøyd og full av selvtillit for tiden:

- Jeg har aldri følt meg mer sexy, mer fornøyd, eller mer fantastisk i min egen kropp. Jeg ser ut slik jeg alltid har drømt om, jeg elsker USA og friheten!, twitrer hun videre.

Ektemannen Spencer skal ha reagert negativt da han fikk greie på at kona ville opereres, men sto like fullt ved hennes side både gjennom operasjon og rekonvalesenstiden etterpå. Heidi spilte også inn et album i fjor, for egne penger, som skal ha tappet kontoen betraktelig. Platesalget har derimot ikke vært av det helt store.

Les: - For mange operasjoner

Nye ting på gang?
Hva nye sprell den unge damen har i ermet, er usikkert, men hun hinter på Twitter at det kommer noe snart.

- Dere vil bli kjent med det ekte jeg og mitt EGENTLIGE liv VELDIG snart, under all plastikken haha! Ikke det overfladiske «meg» du leser om og ser!!!

2842