(SIDE2): Reality-stjernene Heidi Montag og Spencer Pratt vurderer nå å slå seg selv konkurs. De skal angivelig ha brukt opp hele sin formue, på nærmere 60 millioner kroner, på blant annet luksusbilder og plastisk kirurgi.

Les også:Har rotet bort hele formuen

- Eneste mulighet
Montag og Pratt, som skilte seg tidligere i år, innrømmer også at selv om skilsmissen var ekte, var ikke bruddet det.

- Å skille seg var den eneste muligheten å holde Heidis karriere gående, fordi alle hatet meg sånn, sier Pratt ifølge den engelske avisen Daily Mail.

En britisk TV-kanal skal ha vært interessert i å gi paret et realityshow som dokumentere bruddet deres, og dette skal være årsaken til at de plutselig skilte seg. TV-planene gikk imidlertid i vasken.

Angrer operasjonene
Montag fikk mye oppmerksomhet da hun innrømmet for å ha gjennomført hele ti plastiske operasjoner på en dag. Nå angrer hun inngrepene.

- Jeg brukte tusenvis på prosedyrene og etterbehandling. Jeg hadde private sykepleiere som kom to ganger om dagen i to meneder for behandling og bandasjeskift. Hver gang de kom, kostet det 2000 dollar (cirka 11.500 kroner), innrømmer Montag ifølge avisen.

Bor i gjestehuset
Skandaleparet trodde deres berømmelse skulle vare mye lenger enn den faktisk gjorde, og dette skal være årsaken til at de brukte opp pengene uten å tenke så mye på fremtiden. De innrømmer at de var for opptatt med å tenke på berømmelsen enn på karrieren, og nå skal de to angivelig ha blitt tvunget til å flytte inn i gjestehuset til Pratts foreldre.

Så dårlig stilt skal de visst være at de heller ikke har råd til matvarer. Det er foreldrene til Pratt som visstnok spioner de to med mat én gang i uken.

Paret skylder ifølge avisen over 11 millioner kroner i skatt, og dette er penger paret for øyeblikket ikke har.