(SIDE2): Spencer Pratt (26) har vært den tre år yngre kona Heidi Montag Pratts manager en stund, men nå har Heidi byttet ham ut, og det til fordel for den synske healeren Aiden Chase.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Helbredet
- Etter de utrolige opplevelsene jeg har hatt med healer Aiden Chase som har hjulpet meg med å få livet mitt på rett vei og virkelig leve i kontakt med mine drømmer, har jeg bedt ham om å være min manager. Å ha en synsk healer som leder meg og mitt team gir meg en fordel ingen andre har, sier Heidi til ukebladet People.

Heidi og Spencer møttes i realityserien «The Hills» for fem år siden. I serien ble deres til tider svært så turbulente forhold dokumentert. Men i fjor kom de to endelig til enighet, og giftet seg.

Paret, med Spencer som Heidis største fan og personlige heiagjeng, ble raskt døpt Speidi av amerikansk presse. Det blir det slutt på nå.

Imot operasjonene
The Hills-stjernen skapte store overskrifter da hun innrømmet å ha tatt hele ti plastiske operasjoner på én dag. Noe Spencer var helt imot.

Les mer her: Hva har hun operert?

Men Heidi ønsker ikke lenger ektemannens innflytelse over sitt profesjonelle liv. Hun mener tiden har vært inne for en forandring.

- Jeg vil at Aiden Chase skal lede i mitt nye liv og min karriere på en helt annerledes og positiv måte med lys og kjærlighet. Tiden er inne for en endring. Aldri miks forretning og fornøyelse. Vi er ikke lenger Speidi, men Spencer og Heidi, sier hun videre.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

«The Hills» vises på MTV lørdager klokken 18.00.